Ulei parfumat de Vanilie 10ml

Referinta: SN036

15,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Folosirea uleiului parfumat Vanilie creează în căminul dumneavoastră o ambianță plăcută și confortabilă. Prospețimea naturală a acestuia încântă simțurile și îți va trezi un sentiment de bucurie. Recomandăm utilizarea acestei arome  în timpul iernii pentru a reda sentimentul de poveste specific sărbătorilor de Crăciun.

În plus, în aromaterapie, vanilia este cunoscută pentru efectul său calmant pe care îl are asupra minții și spiritului nostru. Poți astfel să o utilizezi de fiecare dată în ritualul tău de relaxare.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Mod de utilizare :

Pentru a împrospăta atmosfera dintr-o încăpere, turnați 3-5 picături de ulei parfumat în vasul de aromaterapie sau intr-un difuzor ultrasonic. Puteți folosi aroma oil de vanilie pentru a intensifica sau reîmprospăta saculeti parfumati și potpouri.

Atenție: A se evita contactul direct cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza pe cale internă. A nu se folosi de către persoane cu probleme respiratorii. Dăunător organismelor acvatice. A nu se goli conținutul în canalizare. Iritant pentru piele.

SN036
9 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: