Ulei parfumat de levantica- 10 ml

Referinta: SN066

15,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Miros de baie și saună- Lavandă.
Volum: 10 ml.

Ingrediente: lavanda, parfum pentru bai si saune,dar si pentru aromaterapie.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Uleiul esential de lavanda este unul din cele mai delicate si larg utilizate uleiuri esentiale, cu un parfum moale, floral de plante.   Aroma sa este cunoscuta pentru efectul relaxant pe care il are asupra sistemului nervos

Folosirea uleiului parfumat Lavandă creează în căminul dumneavoastră o ambianță relaxantă care te va face să te deconectezi de la grijile zilelor cotidiene. În plus, lavanda este cunoscută în aromaterapie pentru efectul său de a combate insomniile și pentru a ține moliile la distanță.

Pentru a împrospăta atmosfera dintr-o încăpere, turnați 3-5 picături de ulei parfumat în vasul cu aromaterapie  sau intr-un difuzor ultrasonic. Puteți folosi uleiul parfumat pentru a intensifica sau reîmprospăta saculeti parfumate.

Atenție: A se evita contactul direct cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza pe cale internă. A nu se folosi de către persoane cu probleme respiratorii. Dăunător organismelor acvatice. A nu se goli conținutul în canalizare. Iritant pentru piele.

SN066
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: