Ulei esential de Ghimbir 5 ml (Oleum zingiberis)

Referinta: SN054

29,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ulei esențial durabil Ghimbir  - Oleum zingiberis.

Volum: 5 ml. Siliciu 100% natural, Oleum zingiberis.

Efecte si proprietati: Ghimbir - Ghimbirul are un efect stimulant si tonic, ajuta la digestie, pierderea poftei de mancare, dureri si dureri reumatice, cefalee,  gat, ajuta la angina si febra.

Ingrediente:  ghimbir, ulei esential

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Încălzitor, liniștitor, stimulant, cu o aromă îmbelșugată, uleiul de Ghimbir are beneficii minunate pentru păr, corp și piele. Încorporat în baza de șampon, stimulează creșterea firului de păr, previnde căderea, hrănește în profunzime și îndepărtează mătreața sau păduchii. Combate cu succes durerile musculare și articulare, retenția de apă sau celulita. Inhalat sau difuzat, stimulează sistemul nervos, alungă stările de vomă, leșin, amețeală și senzația de mahmureală.


Medicina naturistă este bogată în remedii cu ghimbir, cu efecte benefice pentru aparatul circulator: îmbunătățește oxigenarea celulară, eliminarea toxinelor dar și a lichidelor, fiind cunoscut ca un remediu revoluționar în diminuarea celulitei.


Este des utilizat și în probleme osteo-articulare sau musculare, fiind un excelent partener pentru sportivi sau persoanele care depun efort. Femeile din India utilizează uleiul esențial de ghimbir pentru a îngriji scalpul și firul de păr: stimulează creșterea părului, hrănește firul în profunzime și previne căderea părului.

SN054
20 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
5ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: