Ulei esențial de Trandafir 10 ml

Referinta: SN020

106,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Efecte și proprietăți: Trandafirul are un efect relaxant, antidepresiv și antiseptic. Ajută la stres, circulație, digestie, dureri de cap, reducerea febrei, este potrivit pentru toate tipurile de piele și, de asemenea, ca afrodiziac.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Efecte și proprietăți: Trandafirul are un efect relaxant, antidepresiv și antiseptic. Ajută la stres, circulație, digestie, dureri de cap, reducerea febrei, este potrivit pentru toate tipurile de piele și, de asemenea, ca afrodiziac.

Efectele vindecătoare ale uleiului de trandafiri

Efect psihologic

Uleiul de trandafir are un efect pozitiv asupra psihicului datorită aromei și parfumului său. Prin parfum, uleiul are un efect de armonizare, simțul mirosului transmite sinapselor și le stimulează.

Sistemul limbic al creierului înregistrează apoi această bunăstare și răspunde cu un sentiment de siguranță. Acest sentiment de securitate este rezultatul unei largi varietăți de reacții chimice la sinapse și la transmiterea prin sistemul nervos al creierului și este un rezultat clar demonstrabil atribuit aromei uleiului de trandafir.

Odată ce parfumul a primit și a transmis acești receptori, uleiul conferă un sentiment armonios, calm și relaxant psihicului uman. Aceste calități pozitive ajută la neliniște interioară, nervozitate și stări depresive.

Pentru tulburările acute sau persistente ale somnului, uleiul de trandafir este o alternativă blândă, fără medicamente, la tratament.

Mirosul uman este un mijloc puternic de percepție care are un efect pozitiv sau negativ asupra stării de spirit și a stării sufletești prin simpla absorbție a mirosurilor din mediul imediat.

Efectul uleiului de trandafir în acest moment poate afecta pozitiv starea de spirit, poate ridica și media un sentiment de seninătate.

Efectul uleiului de trandafir asupra corpului

Uleiul poate fi, de asemenea, absorbit și utilizat în exterior. Uleiul de trandafir este, prin urmare, un remediu natural popular pentru ameliorarea crampelor, vindecarea rănilor și utilizarea antiseptică, antiinflamatoare.

Pentru inflamație

Uleiul de trandafir este adesea folosit ca tratament natural pentru inflamație. Acestea includ, dar nu se limitează la, conjunctivită extrem de contagioasă, dureroasă și enervantă.

Uleiul este un dezinfectant care tratează simptomele acute și previne reinfectarea.

Uleiul de trandafiri este un ulei esențial blând pe care îl puteți folosi în jurul mucoaselor fără iritare.

Uleiul se găsește și în diferite picături de ochi, unde este declarat „ulei esențial de trandafir” potențat prin metode homeopate.

În caz de bronșită, uleiul de trandafir este excelent pentru inhalare. Datorită ingredientelor sale esențiale, se evaporă împreună cu apă, dizolvă bronhia strânsă și are un efect antiinflamator. Acest lucru previne alte membrane mucoase și combate în mod eficient agenții patogeni.

Piele inflamată, de ex. în caz de eczeme, uleiul de trandafir poate fi aplicat cu atenție și vindecat din exterior, în timp ce simultan se dezinfectează și se protejează împotriva agenților patogeni.

Pentru probleme de piele

Uleiul de trandafir hrănește suprafețele iritate ale pielii prin proprietățile și ingredientele sale hidratante.

Ameliorează mâncărimea și deshidratarea, iar pielea își poate regenera și reconstrui apărarea naturală. Mai ales la persoanele cu dermatită atopică (eczeme atopice), mâncărimea pielii este adesea dureroasă.

Uleiul de trandafir dezinfectează ușor aceste zone și previne intrarea bacteriilor care pot duce la inflamații.

Proprietățile antiinflamatorii ale uleiului de trandafiri sunt excelente pentru calmarea roșii și ameliorarea pielii sensibile, deci este excelent și pentru psoriazis.

Pentru a ameliora tensiunea

Multe uleiuri de masaj conțin o anumită cantitate de ulei de trandafir, deoarece este cunoscut pentru efectul său relaxant.

Nu numai că ameliorează tensiunea, dar ajută și la crampele musculare. Acestea sunt adesea consecințele unei activități fizice ridicate atunci când acidul lactic este eliberat din corp, care se acumulează în fibrele musculare. Acest lucru duce la dureri musculare.

Uleiul de trandafir previne semnalizarea internă și externă a durerilor nervoase, ameliorează ușor crampele și tensiunea și poate asigura, de asemenea, că acidul lactic stocat în corp poate fi mai bine îndepărtat din fibrele musculare.

Astfel, simptomele sunt semnificativ scurtate și favorizează circulația sângelui. Aceste efecte pozitive sunt benefice în special pentru sportivi.

Pentru probleme digestive

Proprietățile circulatorii ale uleiului de trandafiri sunt, de asemenea, bine utilizate în tractul digestiv.

Inhalarea uleiului stimulează mucoasa gastrică pentru a produce și transporta mai mult suc gastric. Drept urmare, alimentele sunt procesate mai repede, iar nutrienții pot fi folosiți mai repede.

Uleiul de trandafir dizolvă mușchii intestinali strânși și ajută intestinul să transporte resturile de alimente mai repede la ieșire.

Constipația este adesea rezultatul mușchilor strânși în jurul intestinului și al unui intestin lent care transportă alimentele procesate prea încet.

Uleiul de trandafiri are ca rezultat o digestie stabilă și funcțională, previne crampele dureroase și promovează utilizarea naturală a alimentelor în organism.

Stimulează dorința sexuală

Cercetătorii consideră că eliberarea de dopamină în creier, un factor motivant cunoscut, poate provoca o creștere a dorinței sexuale în timp ce ameliorează simptomele depresiei.

Pentru îngrijirea corpului

În domeniul îngrijirii pielii și a părului, uleiul de trandafir acționează ca o adevărată fântână pentru tineri.

datorită texturii sale terice și ușoare, este capabil să pătrundă în straturi mai adânci ale pielii și să hrănească și să se regenereze și mai intens decât uleiurile grase pe bază de ulei pur.

Datorită proprietăților sale de promovare a circulației, uleiul de trandafiri conferă pielii tinerețe, stimulând în același timp reînnoirea celulară.

Ridurile dispar și pielea străluceste pe crema hidratantă. Uleiul de trandafir poate fi folosit pe toate tipurile de piele.

Pentru durerea de dinți

Uleiul de trandafir are efect analgezic și poate fi aplicat nu numai la durerile de cap, ci și la durerile de dinți. De exemplu, uleiul poate fi adăugat la apa de gură pentru a clăti pentru eficiență. Nu înghiți uleiul!

Deoarece uleiul are un puternic efect antiinflamator, poate fi utilizat și împotriva gingivitei.

Evaporarea trandafirilor cu ulei esențial

Puneti 2-3 picături de ulei de trandafir în recipientul umplut cu apă al difuzorului cu ultrasunete de aromă și luați aer adânc din vaporii de ulei esențial și prin nas și gură.

Nu aerul umed pătrunde pe căile respiratorii, ci picăturile mici de apă care îți mențin nasul și căile respiratorii umede, care nu permit uscarea mucoasei nazale.

Deoarece uleiul esențial este un compus foarte sensibil, acesta poate fi ușor deteriorat de căldură. Acest lucru este protejat de utilizarea difuzorului Aroma, care produce abur rece, deoarece uleiul esențial nu intră în contact cu căldura.

Utilizări

Aplicați uleiul esențial diluat pe pansament sau direct pe zona de tratat.

Datorită riscului de iritare a pielii, uleiurile esențiale trebuie diluate într-un ulei purtător, cum ar fi ulei de jojoba, migdale, struguri sau nucă de cocos. Pentru masaj sau aplicare pe zone mai mari ale corpului, o soluție de 1% (adică o picătură de ulei esențial într-o linguriță de ulei purtător) este de obicei o concentrație sigură.

Testați amestecul pe o suprafață mică, discretă a pielii, înainte de a-l aplica pe o zonă sensibilă, cum ar fi fața. Dacă se observă roșeață sau iritație după 24 de ore, nu utilizați amestecul.

Ca un component: 

Uleiurile esențiale pot fi folosite ca supliment la uleiul de masaj, adăugate la o baie de răsfăț sau chiar la produsul nostru cosmetic preferat.

  • Ulei de masaj - Pentru a fi utilizat în ulei de masaj, toate uleiurile esențiale trebuie mai întâi diluate într-un ulei purtător.
  • Ulei de baie - Se amestecă uleiul esențial cu un ulei purtător și se adaugă la apa caldă de baie.
  • În Cremă - Una sau două picături de ulei esențial pot fi adăugate la o loțiune de corp sau la o cremă hidratantă și aplicate pe pielea noastră.

Uleiurile esențiale trebuie diluate într-un ulei purtător înainte de a fi aplicate pe piele și nu trebuie aplicate pe ochi sau mucoase sau utilizate excesiv (uleiul este absorbit prin piele și poate apărea toxicitate dacă este utilizat prea mult).

Există riscul sensibilității la contact cu orice ulei esențial. Este recomandat să efectuați un test de eliminare a pielii înainte de a utiliza orice ulei esențial nou.

Copiii și mamele însărcinate sau care alăptează ar trebui să consulte furnizorii de îngrijire primară înainte de a utiliza uleiuri esențiale.

SN020
30 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: