Ulei esențial de Portocală Amară/Neroli 10 ml

Referinta: SN016

68,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ulei calmant de floare de portocal (neroli)

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ulei calmant de floare de portocal (neroli)

Parfumul din Africii de Est, India și Himalaya a venit în Europa în secolul al XVI-lea și apoi în Florida în secolul al XVIII-lea pentru a găsi acolo adevărata casă a florii de portocal. Floarea de portocal a devenit, de asemenea, un simbol al statului. Chiar și în primele zile, uleiul special stors din floarea de portocal a fost numit după o prințesă siciliană, Anna Maria de la Tremaleja, din Nerola, care a iubit floarea de portocal parfumată și și-a folosit uleiul stors pe piele, spun ei - i-a plăcut parfumul de Neroli atât de mult încât chiar și el și-a parfumat pielea mănușii cu ea. Marie Antoinette i-a plăcut parfumul florii ca o atracție, dar Napoleon a folosit-o și după bărbierit.

Ce este exact neroli?

Un ulei de citrice parfumat, care este unul dintre cele mai scumpe uleiuri. Arborele portocaliu amar (Citrus aurantium) - o portocală din Sevilla - este un ulei obținut prin distilarea florilor sale. Distilatul de flori portocalii este extras din florile care apar în prima aprilie. Florile sunt culese în zori devreme înainte ca căldura soarelui să le afecteze prospețimea și apoi colectate în pungi de in. Sunt aburiți chiar în acea zi, păstrându-și parfumul proaspăt, producând o esență moale și feminină. În toamnă, a doua înflorire a portocalului eliberează mai puțină esență. În toată regiunea mediteraneană, floarea albă de portocal este un simbol al purității.

Parfumul său este un parfum floral dulce și intens definitoriu.

Pentru ce este bun neroli?

A fost folosit din cele mai vechi timpuri ca remediu împotriva ciumei și a fost utilizat din punct de vedere medical datorită efectului său antipiretic și sedativ ușor. Astăzi, este un ingredient esențial în multe parfumuri, nu numai datorită parfumului său definitoriu, ci și datorită efectului său calmant. Își păstrează parfumul mult timp, astfel că devine un rol proeminent în cele mai scumpe parfumuri, fixează și ține laolaltă diferitele ingrediente. Poate fi aplicat local sau împrăștiat sau prin inhalare. Îmbunătățește sănătatea pielii, regenerează, ajută la menținerea elasticității. Ajută la ușurarea dungilor cauzate de alungirea pielii, are, de asemenea, un rol semnificativ în reducerea cicatricilor, ușurează modificările pielii cauzate de spargerea capilarelor. Ca aromoterapie, parfumul uleiului de neroli este liniștitor și relaxant, poate ajuta la ameliorarea anxietății și a palpitațiilor, la ameliorarea insomniei și chiar la ameliorarea depresiei cauzate de stres.

SN016
24 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: