Ulei esențial de Mentă piperită 10 ml

Referinta: SN013

18,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Uleiul este obținut din frunzele plantei prin distilare cu abur.Este foarte popular în băile de aromă, cauciucuri.Se amestecă bine cu uleiuri de pin, niaouli-cajeput, rozmarin, lămâie, camfor și eucalipt.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Uleiul este obținut din frunzele plantei prin distilare cu abur.Este foarte popular în băile de aromă, cauciucuri.Se amestecă bine cu uleiuri de pin, niaouli-cajeput, rozmarin, lămâie, camfor și eucalipt.

 Uleiul de mentă oferă o reîmprospătare înghețată, furnicată, cu un adevărat ulei esențial de „trezire”.

Cu ajutorul uleiului de mentă, puteți fi cu adevărat împrospătat, deoarece inhalează parfumul mentolului proaspăt și pătrunde în cavitățile corpului, curățându-le, îmbunătățind eficiența respirației. Revigorează, ajută la risipirea somnolenței, astfel încât să puteți reduce în mod natural oboseala, să creșteți vigilența și să promovați gândirea clară. Efectul uleiului de mentă este atât de puternic încât este suficient să deșurubați sticla de ulei esențial și să luați câteva mirosuri și vă puteți simți deja împrospătat și gata de acțiune.

Ulei de mentă amestecat în ulei de îngrijire a pielii

Uleiul de mentă amestecat cu uleiul de îngrijire a pielii calmează și calmează funcția musculară, relaxează mușchii tensionați și ameliorează crampele musculare și menstruale. Răcitor de ulei esențial de mentă Ameliorează durerile musculare, spasmele musculare cauzate de entorse și efort. Frecarea în piele stimulează receptorii cu sensibilitate la frig și astfel suprimă durerea, deci este, de asemenea, foarte eficientă pentru durerile musculare sau pentru ameliorarea durerilor de cap, frecând tâmpla, care este susținută de rezultatele cercetărilor Albrechts]

Apă de gură cu aromoterapie naturală

De asemenea, puteți face ușor acest spălător de gură cu ulei esențial de mentă, care are un efect deosebit de bun asupra problemelor cu gingia cu care se luptă mulți oameni. Împrospătează respirația, curăță și dezinfectează gura, poate reduce inflamația.

Se amestecă 2-4 picături de ulei esențial cu 1dl de apă, apoi se clătește cu el.

Ulei esențial de mentă esențială 10ml

Profil de parfum: activare, curățare, răcoritoare

Aroma: mentol proaspăt, plin de viață, pătrunzător

Note de parfum: miros de inimă

Extragerea: din distilarea frunzelor proaspete

Recomandare: pentru împrospătarea aerului, evaporare, masaj răcoritor, mâncărime de mușcături de insecte, saună, baie de răcire cu aromă, apă de gură și alcool pentru față

 Efecte nedorite, contraindicații, avertismente: A nu se utiliza în timpul sarcinii și la copii cu vârsta sub 5 ani!

SN013
24 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: