Ulei esențial de Lemn de Trandafir 10 ml

Referinta: SN021

31,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ulei esențial de lemn de trandafir, 100% pur, în ambalaj de 10 ml.

Notă de parfum: Parfum de inimă

Lemn de trandafir este veșnic verde, arborele său este moale, cald, lemnos, picant, cu un miros plăcut seducător. Ajută la creșterea fericirii și a forței, tratarea depresiei; calmează sufletul răzvrătit.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ulei esențial de lemn de trandafir, 100% pur, în ambalaj de 10 ml.

Notă de parfum: Parfum de inimă

Lemn de trandafir este veșnic verde, arborele său este moale, cald, lemnos, picant, cu un miros plăcut seducător. Ajută la creșterea fericirii și a forței, tratarea depresiei; calmează sufletul răzvrătit.

Una dintre proprietățile utile ale uleiului esențial de lemn de trandafir este efectul său nutritiv asupra pielii. Favorizează regenerarea țesutului pielii, previne în mod eficient formarea ridurilor, inhibă dezvoltarea leziunilor cutanate. De asemenea, joacă un rol în echilibrarea producției de sebum, reducând astfel producția de acnee și puncte negre. Poate fi folosit pentru a ameliora tăieturile, sângerările, pentru a ameliora mâncărimea mușcăturilor de insecte.

Înainte de a vă răsfăța pielea, ar trebui să vă cufundați într-o baie de ulei esențial din lemn de trandafir relaxant și relaxant. Trebuie să știți că lemnul de trandafir se armonizează cu toate uleiurile esențiale, dar mai ales cu uleiurile de cedru, mușcată, mandarină.

De asemenea, puteți profita de uleiul esențial de lemn de trandafir atunci când vă îngrijiți pielea feței. La fel ca în cazul majorității uleiurilor esențiale, este adevărat că nu trebuie să îl folosiți nediluat pe pielea dvs. pentru a evita provocarea unei reacții alergice neașteptate. Amestecați întotdeauna cu un ulei de bază adecvat tipului de piele. Fie că este vorba de ulei de migdale, ulei de argan, ulei de avocado, ideea este că pielea feței tale se va bucura de îngrijire.

Poate fi, de asemenea, un ajutor util în îngrijirea corpului; din el puteți face cu ușurință loțiune hidratantă pentru unt de shea, care vă va face pielea foarte moale.

Efect dezodorizant: parfumul blând, picant, floral, combinat cu parfumul caracteristic al uleiului de arbore de ceai are ca rezultat un antiperspirant natural încrezător. Aceasta protejează împotriva mirosurilor neplăcute și, datorită proprietăților sale antibacteriene, creșterii bacteriilor; fungicide și antivirale, precum și efecte antiseptice și insecticide.

Și nu în ultimul rând, un afrodisiac: alături de uleiul esențial de ylang-ylang, bătea efectiv poftele, poate fi un remediu pentru impotență și frigiditate.

Uleiul esențial de lemn de trandafir poate fi o soluție excelentă împotriva insomniei prin evaporarea într-o lampă de aromă din dormitor.

Efecte:

Diluat extern

● bactericid,

● deodorant,

● tonic,

● regulator al glandei sebacee,

● astringent,

● formarea celulelor,

● antiinflamator,

● placă de îndreptat părul,

● inhalat, anxiolitic, sedativ, sensibilizant (afrodiziac).

Domeniul de aplicare:

● piele grasă, predispusă la acnee,

● pentru îngrijirea pielii mature, uscate,

● unguente calmante, exfoliante,

● ca o clătire a părului.

Contraindicație: sensibilitate individuală.

Depozitare: Închideți bine flacoanele după utilizare și păstrați-le într-un loc răcoros, ferit de lumină. A nu se lasa la indemana copiilor!

AVERTIZARE:

Uleiurile esențiale sunt substanțe foarte concentrate, concentrate, de obicei iritante, care necesită o îngrijire deosebită. Nu le utilizați nediluate, numai dacă informațiile le permit în mod explicit, apoi numai pe o suprafață asemănătoare unui punct (de exemplu, pentru mușcături, cosuri). Se recomandă doar utilizarea externă a uleiurilor esențiale. Uleiurile esențiale sunt substanțe inflamabile. Nu lăsați niciodată lampa de aromă sau vaporizatorul nesupravegheat! În caz de inhalare intensivă a materialului nediluat, scoateți-l în aer liber sau apelați un medic. În caz de contact cu pielea, spălați imediat cu multă apă și săpun. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă timp de câteva minute ținând pleoapele depărtate (îndepărtați lentilele de contact, dacă există) și solicitați sfatul medicului. În caz de înghițire sau dacă substanța a pătruns pe căile respiratorii, sunați imediat la un medic sau apelați un serviciu de toxicologie (0680-201199).

SN021
27 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: