Ulei esențial de Iasmin 5 ml

Referinta: SN008

46,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ulei esențial de iasomie. Volum: 5 ml.

Efecte și proprietăți: Antidepresiv, ameliorează tusea, ameliorează durerile menstruale, provoacă euforie.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ulei esențial de iasomie. Volum: 5 ml.

Efecte și proprietăți: Antidepresiv, ameliorează tusea, ameliorează durerile menstruale, provoacă euforie.

Uleiul esențial de iasomie a fost cunoscut și folosit din cele mai vechi timpuri. Este unul dintre cele mai importante uleiuri pentru femei, care nu numai că le poate ajuta în seducție, ci și facilitează nașterea, o face feminină, dizolvă crampele menstruale. Este, de asemenea, un excelent calmant al stresului.

Ameliorarea stresului și eliminarea problemelor femeilor cu ulei esențial de iasomie

Un nou studiu german a arătat că parfumul îmbătător al florii de iasomie are un efect calmant asemănător, dar, spre deosebire de medicamentele sedative, nu provoacă efecte secundare.

Numele de iasomie este derivat din cuvântul persan yasmin, care înseamnă „dar al lui Dumnezeu”. Există mai mult de 300 de soiuri de plante, dintre care majoritatea trăiesc în climă tropicală din întreaga lume, deși unele soiuri pot fi găsite și în regiuni mai reci.

Uleiul său este adesea menționat ca un remediu natural pentru simptomele de stres, anxietate, depresie, epuizare, crampe menstruale și menopauză și este chiar considerat de mulți ca fiind un afrodiziac.

Uleiul de iasomie ca calmant natural

Cercetătorii de la Universitatea Ruhr, conduși de profesorul Hanns Hatt, au descoperit în experimentele cu șoareci că parfumul florii produce un puternic efect calmant, în urma căruia animalele stau liniștite, trăgând în colț, încetându-și toate activitățile.

Cercetătorii au folosit un scaner cerebral pentru a se asigura că componentele chimice ale parfumului de iasomie afectează funcția receptorilor GABA de pe celulele creierului, ceea ce reduce anxietatea animalelor și le face mai liniștite.

Cercetătorii germani au testat sute de probe de parfum pentru a determina efectele acestora asupra receptorilor GABA la șoareci și corpul uman. Ei au descoperit că parfumul iasomiei dublează mai mult decât eficiența receptorilor GABA și are un efect similar cu sedativele puternice și hipnotice, în timp ce nu trebuie să facă față efectelor secundare grave, cum ar fi depresia, amețelile, tensiunea arterială scăzută, slăbiciunea musculară și coordonarea scăzută aptitudini.

Uleiul de iasomie a fost deja folosit ca agent de aromoterapie de către grecii antici și egipteni. Moleculele de parfum de iasomie intră în sânge și apoi în creier după inhalare, unde afectează zona limbică a creierului responsabilă de controlul emoțiilor. Susținătorii aromaterapiei spun că uleiul esențial de iasomie are un efect pozitiv asupra mai multor factori biologici, inclusiv ritmul cardiac, nivelurile de stres, tensiunea arterială, respirația și funcția imună.

Parfumul intens de iasomie se găsește în 83% din parfumurile pentru femei și în 33% din parfumurile pentru bărbați. Mai mult de 5 milioane de flori trebuie colectate pentru 1 kilogram de esență pură de iasomie, astfel încât mirosul de iasomie se găsește mai ales sub formă sintetică în parfumuri.

Efectele benefice ale uleiului esențial de iasomie

Pe lângă proprietățile sale naturale de ameliorare a stresului, are și o serie de efecte benefice, în special asupra corpului feminin. Pe lângă uleiul de trandafiri, este unul dintre uleiurile esențiale numărul unu pentru femei. Folosit ca parfum, parfumul său îl face minunat de atractiv, stârnește dorința sexului mai puternic, accentuează feminitatea.

 • Promovează menstruația regulată
 • Facilitează nașterea atunci când este utilizat ca ulei de masaj
 • Are efect de formare a laptelui
 • Îmbunătățește dorința sexuală ca un ulei abraziv sau de baie
 • Anticonvulsivant
 • Analgezic
 • Are efect antiseptic
 • Are un efect calmant

Cum îl puteți folosi?

 • Pentru ameliorarea stresului: evaporat într-o lampă cu aromă
 • Pentru a crește dorința: ca baie de aromă, ca parfum
 • Pentru ameliorarea crampelor menstruale: amestecat cu ulei de masaj, evaporat într-o lampă de aromă
 • Pentru a facilita nașterea: atunci când este amestecat cu ulei de masaj, poate fi utilizat și în timpul travaliului
 • Pentru tenul gras: 2-3 picături amestecate cu cremă de față
SN008
28 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
5ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: