Ulei esențial de Cubeba 10 ml

Referinta: SN011

24,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Mirosul său dulce, picant, fructat, cu notele sale citrice calmează, reîmprospătează și creează armonie. Recomandat celor care sunt expuși stresului intens la locul de muncă sau sentimentul „nu poate fi oprit” poate chiar să le perturbe odihna acasă. numit si.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Kubeba este un ulei esențial de seninătate

ALTE NUME: litsea cubeba, citrus litsea, may chang, seu, verbena exotică, verbena tropicală

Mirosul său dulce, picant, fructat, cu notele sale citrice calmează, reîmprospătează și creează armonie. Recomandat celor care sunt expuși stresului intens la locul de muncă sau sentimentul „nu poate fi oprit” poate chiar să le perturbe odihna acasă. numit si.

Se mai numește „uleiul calmului”. Conform unor descrieri, înainte de meditație sau rugăciune, câteva picături de ulei amestecat cu ulei de migdale au fost folosite pentru îngrijirea corpului, oferind astfel calm, forță și un sentiment de puritate mentală în timpul ceremoniei. Proprietatea răcoritoare, dar relaxantă a uleiului esențial Kubeba ameliorează oboseala și starea psihologică letargică. Proprietățile sale distinctive de dezinfectant, fungicid și antiviral pot fi folosite pentru a vă ajuta să treceți de perioada rece, de tuse.

Această proprietate este potrivită și pentru curățarea și dezinfectarea gospodăriei - posibil în combinație cu câteva picături de ulei de arbore de ceai - fără „aroma” dezinfectantului în tot apartamentul.

Efectul său de respingere a insectelor poate fi exploatat în lunile de vară, eficacitatea sa este aceeași cu cea a uleiului de lămâie indian cunoscut în mod obișnuit.

Puneți câteva picături în evaporator și puteți simți deja că ați primit energie pozitivă.

Este un bun tonic pentru sistemul nervos și, prin urmare, poate fi utilizat pentru depresie ușoară, nervozitate, anxietate și stres. Uleiul esențial de cub este un antidepresiv înălțător, stimulant. Poate fi amestecat cu ulei esențial de musetel roman Medinatural sau ulei esențial de lavandă MediNatural pentru a promova un efect calmant

Evaporat Proprietăți răcoritoare, dar relaxante ale răcoritoare, ameliorează oboseala, starea psihologică letargică. Puneți câteva picături în evaporator și puteți simți deja că ați primit energie pozitivă.

Poate fi utilizat diluat:

  •  Pentru tenul gras sau mixt
  •  acnee pe pielea facială problematică
  •  ciuperca pielii
  •  artrită
  •  reumatism articular
  •  a parfuma

Datorită proprietăților sale dezinfectante astringente, uleiul esențial Kubeba este potrivit pentru tratamentul pielii grase, predispuse la acnee.

Tonic răcoritor pentru tenul gras, predispus la acnee

puneți 2 picături de ulei esențial în 2 dl de apă distilată într-o sticlă. Agitați bine, apoi ștergeți ușor pielea feței și a gâtului cu tampoane de bumbac umede. Evitați contactul cu ochii, ochii și membranele mucoase. Agitați din nou înainte de fiecare utilizare! A se păstra la frigider după preparare

Profilul parfumului: calmează, reîmprospătează și creează armonie.

Aroma: miros dulce, picant, fructat, cu note citrice

Mirosuri: miros de inimă

Recomandare: pentru reîmprospătarea spațiilor aeriene, pentru evaporare, curățarea saunei, baie aromată răcoritoare, masaj, tonic răcoritor pentru tenul gras cu acnee, baie pentru picioare pentru îngrijirea picioarelor predispuse la ciuperci,

Ingrediente: 100% ulei Litsea Cubeba,

Efecte nedorite, contraindicații, avertismente: A nu se utiliza în timpul sarcinii! Pentru cei care sunt sensibili, un extract concentrat poate irita pielea, așa că nu-l utilizați continuu la o diluție de peste 1% în exterior.

SN011
66 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: