Ulei esențial de Cimbru/Thymus 10 ml

Referinta: SN026

21,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ulei esențial de cimbru pentru probleme respiratorii superioare medic

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ulei esențial de cimbru pentru probleme respiratorii superioare medic

Până în prezent, medicina a fost lăudată ca un remediu eficient pentru bolile respiratorii, un condiment și o plantă folosită în mod regulat de grecii și egiptenii antici. Uleiul esențial de cimbru este listat în farmacopeile oficiale din întreaga lume. În 1719, Neumann Caspar a descoperit principalul ingredient activ al uleiului său esențial, timolul, o substanță care inhibă dezvoltarea bacteriilor, a ciupercilor și a viermilor intestinali. (Cimbrul este cel mai important antihelmintic din medicina populară hindusă) Timolul (Thymolum) este cel mai important compus din punct de vedere cantitativ și efect, care este o substanță care inhibă dezvoltarea bacteriilor, a ciupercilor și a viermilor intestinali. De asemenea, este utilizat singur în medicină.

Datorită efectului expectorant, antispasmodic și antiseptic al uleiului esențial de cimbru în aromoterapie, băile împotriva bolilor respiratorii (traheală și bronșită, tuse convulsivă, astm) sunt terapii cunoscute de mult timp pentru a trata răceala în primele etape. Datorită efectului său local de inducere a anemiei, poate fi inclus în compoziția complementelor de artrită reumatoidă în tratamentul reumatismului și datorită efectelor sale antibacteriene și antifungice, precum și în preparatele de îngrijire a pielii.

Poate fi utilizat diluat:

  •  Pentru pielea problematică, predispusă la acnee
  •  pe pielea feței grasă, înfundată
  •  Pentru infecții cutanate bacteriene sau fungice
  •  dureri reumatice, dureri lombare, artrită
  •  entorse, entorse, leziuni sportive
  •  pentru coaja de portocală
  •  tulburări respiratorii: tuse, astm, dureri în gât, sinuzită
  •  parfum pentru bărbați, după bărbierit

Ulei esențial de cimbru ➡ Evaporat

Datorită efectului său antiviral, bactericid, vă recomandăm spații aeriene răcoritoare în timpul sezonului rece și gripal. Este util în special pentru problemele respiratorii superioare și catar. La fel ca și în preparatele antifungice, datorită efectului său antiseptic, germicid, astringent, antiinflamator, de stimulare a circulației sanguine a pielii. Uleiul esențial de cimbru, când este picurat în evaporator, are un efect antisecretor în bolile respiratorii superioare. De asemenea, este excelent pentru dezinfectarea aerului din camerele noastre. Uleiul esențial de cimbru are un efect benefic asupra traheei în cazurile de bronșită, tuse convulsivă și astm. Uleiul esențial de cimbru este inhalat în vezica plămânilor și acționează astfel direct la locul bolii.

Ulei esențial de cimbru ➡ Inhalare uscată

➡ Puneți 1 picătură de ulei esențial pe țesut și apoi inspirați parfumul la 2-3 cm de nas.

 Abur parfumat

➡ Inhalarea uleiului esențial curăță fața și cavitatea nazală. Utilizarea aburului cu ulei esențial de cimbru este benefică în special pentru problemele respiratorii superioare și cataracta.

3 picături de ulei esențial de cimbru

3 picături de ulei esențial de mentă

Adăugați 1-2 picături de amestec la 1 litru de apă fierbinte, apoi inspirați, acoperindu-vă capul și închizând ochii. Inspirați cu apă caldă și nu fierbinte! Relaxează secrețiile și îi ajută să plece cu ușurință. Eliberează căile respiratorii.

Ulei esențial de cimbru baie de picioare pentru îngrijirea picioarelor predispuse la ciuperci

o lingură de sare picătură 10 picături de ulei esențial de cimbru, apoi amestecați-l în 2-3 litri de apă călduță. Înmuiați-vă picioarele în el timp de 15-20 de minute. Împrospătează pielea picioarelor, are un efect antiseptic liniștitor.

Profilul parfumului: revigorează, întărește

Aroma: intensă, condimentată cu ierburi,

Mirosuri: miros de inimă

Recomandat pentru: reîmprospătarea aerului, evaporarea, curățarea saunei, frecare, baie de picioare pentru picioarele predispuse la ciuperci, apă de gură

Ingrediente: 100% Timus

Efecte nedorite, contraindicații, avertismente: A nu se utiliza în timpul sarcinii, alăptării, alergiei, hipertensiunii, hipertiroidiei! Nu este recomandat copiilor sub 3 ani!

SN026
25 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
10ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: