Tündérkert seminţe de Susan -200gr

Referinta: TK001

7,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Consumul regulat de seminte de susan este o adevarata bomba de calciu, in caz de osteoporoza este foarte recomandat, dar contine si fosfor, magneziu, cupru si potasiu. De asemenea, este bogat în vitamine, în special vitaminele A-B1, B2 și E.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Semințele de susan conțin vitamine și minerale foarte importante, așa că merită să le consumi în mod regulat. Știați că conține de șapte ori mai mult calciu decât laptele de vacă? Și calciul nu este doar esențial pentru structura sănătoasă a oaselor noastre, dar este și important în prevenirea cancerului de colon, migrenelor și menstruației dureroase.

De asemenea, este bogat în vitaminele B, vitaminele E și D, care nu numai că ne fac pielea și părul mai frumoase și mai sănătoase, dar ne asigură și elasticitatea țesuturilor și buna funcționare a sistemului nervos și a mușchilor.

Semințele de susan sunt, de asemenea, o sursă excelentă de mangan, cupru, zinc și magneziu. Așadar, includerea acestei mici semințe în dieta ta poate aduce o contribuție semnificativă la susținerea sistemului nostru imunitar.

TK001
5 Produse

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: