Toldi Piper negru măcinat -40gr

Referinta: TF006

7,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

LOCUL DE ORIGINE: Indonezia

Ambalat într-o fabrică unde se impacheteaza si: țelină, semințe de muștar , semințe de susan!

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Despre piper ar trebui să fie vorbit doar caä& regele condimentelor. Este cel mai răspândit condiment din lume și a devenit o parte esențială a gastronomiei aproape tuturor națiunilor. În antichitate și în Evul Mediu, prețul său era același cu cel al aurului și era cel puțin la fel de mult un mijloc de plată acceptat. Imperiile au concurat pentru posesie și comerț și, de fapt, acest condiment a fost catalizatorul unor mari descoperiri.

    Aroma sa înțepătoare evidențiază gustul alimentelor, dar cantitatea consumată trebuie tratată cu prudență, deoarece irită sistemul digestiv.

    Se foloseste atat macinat cat si intreg. Boabele întregi de piper își păstrează valoarea de bucurie într-un recipient etanș pentru o perioadă aproape nelimitată de timp. In cazul ardeiului macinat, cu cat calitatea macinarii este mai fina, cu atat isi degaja mai puternic aromele.

    Piperul negru, ardeiul alb și ardeiul verde sunt fructe ale aceleiași plante, se recoltează numai în diferite stări de maturare, iar prelucrarea lor este diferită.

    Piper negru: boabele necoapte sunt recoltate și uscate, rezultând o suprafață șifonată și o culoare neagră. Aromele de piper negru sunt cele mai puternice.

    Utilizări: poate fi folosit pentru aproape toate tipurile de alimente, de la supe la preparate din carne și pește, la produse de patiserie. Oricine este sensibil la ardei sau urmează o dietă alimentară o poate înlocui cu iarba de ardei.

TF006
5 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
40 gr

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: