Told condiment Scorțișoară măcinată 40g

Referinta: TF021

9,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Scoarța unui copac veșnic verde originar din Birmania, care crește până la trei metri înălțime, dă condimentul. Scoarța decojită este tăiată în bucăți, care se înfășoară când este uscată și capătă forma familiară.

Mirosul de scorțișoară este exotic, aroma sa este dulce și ușor picant. Când cineva se gândește la utilizarea scorțișoarei, se gândește imediat la dulciuri, prăjituri sau suc de fructe. Cu toate acestea, merită să îmbogățiți și aromele preparatelor din carne sau ale preparatelor sărate din orez cu acest minunat condiment.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Told condiment Scorțișoară măcinată 40g

Aroma caracteristică a scorțișoarei este, de asemenea, foarte bună pentru funcționarea creierului, poate stimula gândirea și abilitățile cognitive, poate îmbunătăți memoria, coordonarea ochi-mână și, de asemenea, accelerează vindecarea leziunilor microscopice ale celulelor creierului.

Într-un studiu american, de exemplu, s-a demonstrat că voluntarii care au mestecat gumă de mestecat cu aromă de scorțișoară au avut rezultate mult mai bune la testele cognitive decât cei cărora li s-a administrat gumă de mestecat naturală sau mentolada.

Unul dintre ingredientele active din scorțișoară, numit CEppt, poate întârzia și dezvoltarea bolii Alzheimer. Scorțișoara este, de asemenea, creditată cu efecte antibacteriene și antifungice, motiv pentru care extractul de scorțișoară se găsește în multe produse de îngrijire orală, cum ar fi apa de gură. Prin consumul său regulat, putem distruge agenții patogeni care sunt responsabili, printre altele, de gingivite, respirație urât mirositoare sau carii dentare.

TF021
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
40gr

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: