TINCTURĂ PENTRU STIMULAREA LACTAȚIEI-50ML

Referinta: EF002

55,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Shatavari (Asparagus racemosus) stimulează secreția laptelui matern. 

Mărarul și oregano contribuie la menținerea sănătății femeilor, susținând funcția glandelor mamare precum și sănătatea sânului. Anasonul scade senzația de balonare, ameliorând crampele intestinale . Semințele de schinduf (fenugreek) revigorează organismul, îmbunătățind starea fizică și psihică. Măghiranul aduce liniște și somn odihnitor celei ce-o consumă. 

Shatawari conține foarte multe substanțe nutritive care sunt utile femeilor, stimulând totodată secreția laptelui matern. 

Ambalare: 50 ml  

Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU STIMULAREA LACTATIEI a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.

EF002
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: