TINCTURĂ PENTRU SOMN UȘOR -50ML

Referinta: EF001

55,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Cătușnica (menta pisicii) (Nepeta cataria), vindecă insomnia și îmbunătățește calitatea somnului.  

Rădăcina de cătușnică împreună cu hameiul contribuie la echilibrul mental și spiritual. Are un efect benefic asupra receptorilor din creier inducând un somn  liniștit. Cătușnica(menta pisicii), crețușca (Filipendula ulmaria) și lămâița (roinița), au un efect liniștitor, îmbunătățind calitatea somnului. Cătușnica (menta pisicii) ajută la reducerea efectelor nocive provocate de stres și efortul fizic prelungit. Îmbunătățește anduranța, precum și puterea de muncă fizică și psihică.  

Plante medicinale: Valeriană, hamei, cătușnică (menta pisicii), crețușcă, lămâiță

 Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Valeriana poate intensifica efectul sedativ al barbituricelor, alcoolului și benzodiazepinelor! Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

EF001
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: