TINCTURĂ PENTRU PLĂMÂNI-50ML

Referinta: EF024

55,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Plămânărica susține și întreține sănătatea gâtului și a cavității bucale, precum și a căilor respiratorii. Plămânărica, Lumânărica (Verbascum phlomoides), Isopul și Anasonul susțin sănătatea plămânilor, calmează durerile gâtului și a mucoasei bucale, acestea pot fi de ajutor în cazul amigdalitelor, faringitelor și laringitelor. Hrișca ajută la reducerea proceselor inflamatorii de la nivelul bronhiilor și a plămânilor, ajutând expectorația. Coaja de alun facilitează respirația ușoară și susține buna funcționare a bronhiilor și a plămânilor. Feniculul susține sistemul imunitar, fiind în același timp un foarte bun antioxidant.  

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Plante medicinale: Plămânărică, Lumânărică, Isop, Hrișcă, Alun, Fenicul, Anason

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU PLĂMÂNI a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.

EF024
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: