TINCTURĂ PENTRU INIMĂ-50ML

Referinta: EF023

55,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Păducelul susține funcția inimii. Ceaiul verde ajută la menținerea sănătății inimii. Păducelul calmează și ajută la îmbunătățirea circulației sanguine. Leurda și ghimbirul contribuie la buna funcționare a sistemului vascular, contribuind astfel la menținerea sănătății inimii. Extractul de păducel susține funcția inimii, crește aportul de oxigen și îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge, contribuind astfel la funcționarea normală a sistemului circulator. Crețușca are un efect benefic asupra colesterolului, al HDL-ului și contribuie la sănătatea sistemului vascular. Oregano și cătina sprijină buna funcționare a inimii.  

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Plante medicinale: Ceai verde, Păducel, Leurdă, Ghimbir, Crețușcă, Oregano, Cătină

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU INIMĂ a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.

EF023
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: