TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA -50ML

Referinta: EF005

55,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Echinaceea susține sistemul imunitar.

Echinacea purpurea contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar al organismului și la sănătatea tractului urinar. Ajută vindecarea în caz de răceală, calmează durerile de la nivelul gâtului și al cavității bucale, are un efect benefic asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale.

Echinacea pallida oferă protecție împotriva radicalilor liberi, care provoacă leziuni la nivelul celulelor și țesuturilor, având totodată efect antioxidant și anti-îmbătrânire. Protejează sănătatea pielii, părului și unghiilor, ajută la menținerea mobilității articulare și favorizează detoxifierea internă.

Echinacea angustifolia alină durerile  la nivelul gâtului, susține sistemul respirator, are grijă de igiena orală ,oferă ajutor eficient în anotimpurile reci

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Plante medicinale: Echinacea purpurea, Echinacea Pallida, Echinacea angustifolia

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA COMPLEXĂ  DE ECHINACEEA  a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.

EF005
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: