Sofran din Transilvania 0.50 gr

Referinta: SF001

75,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Şofranul din Transilvania este de o calitate superioară de in categoria 1 , 100% pur, bio (obţinut fără utilizarea de pesticide sau îngrășăminte chimice).

Cu certificat de calitate ISO 3632-2 obtinuta in Franta de la Laborator AnaScan.

Incredibilelor sale calităţi adaptogene, şofranul poate susţine organismul pentru a face faţă lipsei cronice de energie, stersului şi pierderii de vitalitate.Măreşte vitalitatea şi energia disponibile în corpul uman.

Şofranul se prezintă sub formă de stigmate întregi, care au fost culese fiecare  cu mana si uscate cu mare atentie si dragoste.

Consumarea sofranului aduce un folos societatii prin particulitatea ei care  este că acţionează oriunde este un dezechilibru în corp, nu doar aducând energie, dar şi ajutând circulaţia energiilor din organism.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Cum sa pregatesti sofranul pentru mancaruri 

  • Aroma sofranului este eliberată la caldură, asa ca firisoarele rositaice ar trebui inmuiate in lichid cald inainte sa fie adaugate in mancăruri.
  • Poti folosi apă, lapte sau vin, iar lichidul rezultat se va adauga in mancare spre finalul intervalului de gatire.
  • Prin această  etapa te asiguri si ca vei distribui uniform culoarea sa intensa de galben portocaliu in toată mancarea.
  • Nu pune sofranul direct in uleiuri sau alte grăsimi pentru că aroma lui nu se va elibera.

Dozaj şi tratament alternativ.

Dozarea şofranului variază de la 0,05 la 0,10 g   pe zi, preferabil sub formă de infuzie la rece pe parcursul a aproximativ 12 ore (peste napte).

Şofranul este ideal să fie luat ca tratament timp de mai multe săptămâni sau chiar luni, în funcţie de nevoile fiecărui organism. Şofranul, sau maidegrabă infuzia, se consumă de preferinţă în mai multe doze pe parcursul zilei. În general, cu cât este cura mai lungă, cu atât şofranul va putea să acţioneze mai în profunzime asupra oboselii cronice, simptomelor depresiei, stresului cotidian, asupra energiei şi a somnului.

Dacă doriţi să urmaţi o cură medicinală alternativă, vă recomandăm pachetul nostru de 0,10 g  care ajunge pe 6 zile, dacă se consumă  odata pe zi.

Durata tratamentului va depinde de nevoile organismului dv.!

Pentru mai multe informații despre curele alternative medicinale, vă rugăm să ne contactaţi. ( Dna Kallai Eva, 0735866280)

Certificatul de calitate  a sofranului  il puteti vizualiza AICI!

SF001
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
0.5GR

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: