Sare pură NaCl 1kg

Referinta: TS001

13,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ambalat din sare NaCl de grad farmaceutic de mare puritate. (sare de farmacie).

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Sare Pură

 ATENTIE!

Cei care nu mănâncă suficientă sare și nu beau suficientă apă vor plăti pentru asta!

Este imposibil să mănânci prea multă sare, pentru că atunci mâncarea este necomestabilă. Dacă mâncarea este puțin prea sărată, ne va fi sete. Apa ajută la eliminarea substanțelor care au devenit redundante din organism, inclusiv sarea de masă în cazul excesului de sare. Dacă mâncăm în mod constant prea puțină sare, acest lucru ne dăunează organismului relativ lent, dar sigur, și faptul că bem mai puțină apă din această cauză.

Beți cel puțin 2-3 litri de APĂ CURATA pe zi? Pentru că dacă nu, mai bine ar fi să consumi mai multă sare de masă (NaCl)! Nu vă fie frică de sarea de masă, sare cu curaj! Ajută la eliminarea bolilor, protejează împotriva infertilității și prelungește viața. Există doar două tipuri de sare de masă; cea sigura si restul. Sarea de masă NaCl de grad farmacopee este cea mai sigură sare de masă posibilă.

Necesarul nostru zilnic de sare de masă sigură cu NaCl, calculat la prețurile de astăzi (2023), este de aproximativ 0.3 ron. Nu merită să ne riscăm sănătatea, capacitatea reproductivă, națiunea noastră pentru 0.3 ron pe zi!

Sarea de masă NaCl poate fi purificată numai din KCl toxic (sare de potasiu) etc., prin recristalizare adecvată din componente! Pe lângă puritatea sării de masă, este foarte importantă și cantitatea de aport zilnic. Cantitatea zilnică de 5 grame de NaCl recomandată nu este suficientă! Dacă un pacient cu incapacitate este internat în spital, cca. primește 2 litri de infuzie salină (soluție Ringer). 1 litru de soluție Ringer conține 9 grame de NaCl, așa că cu 2 litri pe zi intră în organismul nostru 18 grame de NaCl. În circumstanțe normale, aceasta este o cantitate zilnică recomandată, optimă din punct de vedere fiziologic (aproximativ o lingură) pentru un adult sănătos.Prof. Dr. Lajos Papp mai spune acest lucru în declarația sa: „DECLARAȚIE Soluția Ringer este un lichid cu o compoziție ionică similară fluidelor corporale. Raportul de înlocuire a sodiului, potasiului, clorului și apei conform soluției Ringer (0,9% NaCl, 0,03% KCl, 0,025% CaCl2, 0,02% NaHCO3, 99% apă distilată) este adecvat pentru pierderile patologice, dar este optim și pentru mesele zilnice. Budapesta 6 ianuarie 2010 Dr. Papp Lajos ny. Profesor doctor universitar Dr. György Bíró, Dr. Károly Lindner's Nutrient Table (MEDICINA 1988; pagina 92) recomandă, de asemenea, un aport zilnic mediu (adult) de 15-25 grame de sare de masă NaCl pentru sportivi. Dr. Zoltán Boksay - Dr. Béla Csákvári - Dr. Józsefné Kónya CHIMIE III. clasa (Tankönyvkiadó, Budapesta, 1991.) conform manualului de liceu (pag. 150), o persoană consumă cca. Excretă 12 grame de NaCl din organism, care trebuie înlocuit prin sărare. Dacă o persoană face o muncă fizică grea sau stă într-un loc fierbinte, în urma căruia transpiră abundent, corpul său pierde sare din cauza transpirației (până la 18 grame pe zi). Pierderea de sare care se produce în acest fel trebuie înlocuită, ceea ce crește consumul mediu zilnic de sare de masă. Nivelul consumului de sare poate fi dedus din nivelul de sodiu din sângele nostru. În locul valorii normale de laborator actuale (webbeteg.hu) de 135-145 mmol/l, valoarea de 142-155 mmol/l este de fapt bună. Dacă există mai puțin din asta în sângele nostru, atunci să adăugăm mai multă sare! Nivelul adecvat de potasiu din sângele nostru este de 3,2-4,3 mmol/l în loc de valoarea normală de laborator recomandată în prezent (webbeteg.hu) de 3,5-5,0 mmol/l.

TS001
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
1 Kg

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: