SARE DE BAIE - ANTIRACEALA - 1KG

Referinta: MS012B

75,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Respirați liber cu sarea de baie din magneziu stravechi, care conține ulei esențial de eucalipt organic și este conceput special pentru ameliorarea simptomelor de răceală.

Sărurile de baie cu magneziu  stravechi sunt amestecuri de sare uscată de clorură de magneziu, uleiuri esențiale pure și alte oligoelemente, pe care le recomandăm pentru băile cu magneziu și băile pentru picioare. Cunoașteți versiunea îmbogățită cu eucalipt concepută special pentru ameliorarea simptomelor de răceală!

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Cantitate

O cană de sare de baie este de aprox. Conține 15 g magneziu pur. Cantitatea exactă depinde de cantitatea de apă, 1-2 căni pentru băi de picioare, max. Se recomandă o cantitate de 8 căni.

Utilizare

Este important ca baia să fie caldă, dar nu fierbinte, deoarece apa fierbinte îmbunătățește evaporarea pielii, mai degrabă decât absorbția mineralelor importante. Se dizolvă cel puțin 200 g de sare în apa de baie și faceți o baie relaxantă de 30 de minute. Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase în timpul scăldatului.

Sfat: Sarea de baie de magneziu stravechi  poate fi utilizată și în combinație cu ulei de magneziu din baie, ceea ce sporește efectul sănătos al băii de magneziu. Lângă sarea de baie, adăugați 25-50 ml de ulei de magneziu în apa de baie.

Efecte

Unul dintre beneficiile cheie ale concentratului de magneziu stravachi și al produselor sale este că acestea nu împovără stomacul și sistemul digestiv, oferind în același timp o soluție rapidă și naturală la deficiența de magneziu care ne afectează aproape pe toți astăzi.

Datorită magneziului natural din acesta produs, sarea de baie contribuie la un somn odihnitor de bună calitate, ajută la restabilirea nivelurilor de magneziu celular, este un protector natural al celulelor, stimulează procesele de detoxifiere, ameliorează crampele și durerile musculare. Activează funcția musculară și lupta împotriva stresului, crește nivelul de energie și eficiența sistemului imunitar. Uleiul esențial de eucalipt ajută la eliberarea căilor respiratorii, reîmprospătează și curăță.

Este bun pentru homeostazie hormonală și piele.

Condiții de depozitare: Se recomandă păstrarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui - în baie.

MS012B
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
1 Kg

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: