Q10 COENZIME 100MG 60 CAPSULE (G&G)

Referinta: GG033

116,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

În ultimii ani, au fost publicate și rezultatele mai multor studii cuprinzătoare asupra efectelor de îmbunătățire a sănătății ale coenzimei Q10. Toate acestea au raportat rezultate excelente după administrarea unei doze terapeutice mai mari de Q10. Ce înseamnă să luați o doză mai mare? Deși în unele cazuri au fost prescrise până la 1200 mg pe zi, efectele aportului Q10 la 100-300 mg / zi au fost observate în majoritatea studiilor clinice. Rezultatele au fost convingătoare în mai multe domenii, ceea ce i-a determinat pe producătorii de suplimente alimentare să stabilească o nouă tendință prin lansarea de formulări Q10 cu doze mai mari.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

În ultimii ani, au fost publicate și rezultatele mai multor studii cuprinzătoare asupra efectelor de îmbunătățire a sănătății ale coenzimei Q10. Toate acestea au raportat rezultate excelente după administrarea unei doze terapeutice mai mari de Q10. Ce înseamnă să luați o doză mai mare? Deși în unele cazuri au fost prescrise până la 1200 mg pe zi, efectele aportului Q10 la 100-300 mg / zi au fost observate în majoritatea studiilor clinice. Rezultatele au fost convingătoare în mai multe domenii, ceea ce i-a determinat pe producătorii de suplimente alimentare să stabilească o nouă tendință prin lansarea de formulări Q10 cu doze mai mari. G&G, care se află în fruntea inovației, nu a fost lăsat nici în afara liniei inovatorilor și, cu ocazia aniversării a 50 de ani, a lansat noua capsulă de 100 mg Q10 în locul formatului anterior de 10 mg! Desigur, calitatea este încă garantată! O altă veste bună este că prețul noului produs nu a fost de zece ori mai mare decât cel anterior, ci doar aprox. dublu, deci acum primim 100 mg la prețul de 20 mg comparativ cu vechiul G&G Q10!

Cum ajută?

stimulează producția de energie celulară

întărește funcția cardiacă, reduce riscul de infarct

susține funcționarea sistemului vascular

favorizează funcționarea sistemului nervos

are un puternic efect antioxidant - protejează celulele de radicalii liberi dăunători

normalizează tensiunea arterială

susține funcția stomacului și a duodenului

în caz de astm, alergiile ajută la buna funcționare a căilor respiratorii

încetinește procesul de îmbătrânire, întinerește pielea

poate reduce incidența și intensitatea migrenelor

Descriere produs:

În general, Q10 este recomandat dacă suferiți de insuficiență cardiacă, infarct miocardic, hipertensiune arterială sau aritmii. Acesta joacă un rol important în menținerea sănătății dinților și a gingiilor, dar protejează nervii și ajută la prevenirea chiar a cancerului și a diferitelor boli de inimă.

Nu întâmplător se vorbește despre acestea ca pe un panaceu, deoarece crește rezistența, ajută la pierderea în greutate și, de asemenea, încetinește procesul de îmbătrânire datorită efectului său antioxidant.

De când știința a cunoscut coenzima, a știut că apare aproape peste tot în natură: putem găsi cantități mari din această substanță în fiecare ființă vie, în fiecare aliment și chiar în semințe oleaginoase. Înlocuirea sa este foarte importantă, deoarece furnizarea de energie către întregul corp este reglementată de această coenzimă. Q10 este un catalizator care reglează și accelerează anumite procese biochimice. Această coenzimă reglează producția de energie (ATP) în mitocondrii.

Q10 poate fi produs de corpul nostru de la sine până la vârsta de 25-30 ani, dar după această vârstă nivelul său începe să scadă, deci trebuie înlocuit. Lipsa acestuia poate duce la boli cardiovasculare, hipertensiune arterială și alte boli. Pe baza testelor clinice, are cel mai mare efect în legarea radicalilor liberi, prevenind astfel proliferarea celulelor cauzatoare de cancer. De asemenea, joacă un rol important ca purtător de oxigen în lanțul respirator.

Cea mai mare deficiență a fost constatată în bolile de inimă. Odată ce deficiența este eliminată, procesul de recuperare după boală poate fi scurtat semnificativ. S-a demonstrat că are un efect benefic în tratamentul aritmiilor, în reducerea tensiunii arteriale și a aterosclerozei. De asemenea, este excelent pentru întărirea sistemului imunitar. Întinerește pielea datorită efectului său antioxidant.

Cercetările au arătat că coenzimele Q10 au, de asemenea, efecte benefice în diferite alergii, astm și boli respiratorii. Este, de asemenea, utilizat în tratamentul disfuncției cerebrale atunci când aceste anomalii sunt asociate cu boala Alzheimer. De asemenea, s-au obținut rezultate bune în încetinirea procesului de îmbătrânire și în tratamentul obezității, infecției cu candida, sclerozei multiple, bolii canalului radicular, atrofiei gingivale și diabetului.

Această formulare este pregătită folosind un proces special de încapsulare TRUFIL ™ dezvoltat și brevetat de G&G. Această tehnologie revoluționară permite produsului să conțină doar ingredientele active și nimic altceva! Prin urmare, compoziția nu conține excipienți artificiali, lianți, materiale de umplutură, purtători, agenți de încărcare, coloranți sau conservanți. De asemenea, nu conține zahăr, drojdie, gluten, cereale sau lactoză. Formula antialergenică garantată.

Ingredientele sunt 100% naturale și majoritatea produselor sunt de origine vegetală. În cazul preparatelor pe bază de plante, destul de multe extracte sunt de (bio-) puritate organică, ceea ce este indicat separat pe etichetă. Nu se folosește căldură în timpul producției. Coaja capsulei în care sunt așezate ingredientele active este în toate cazurile de origine vegetală. Unele produse G&G cu capsule folosesc ca bază naturală făina de orez brun măcinat cu piatră sau pudra de lucernă. Marea majoritate a produselor G&G sunt potrivite și pentru vegani și vegetarieni.

Pe baza a peste 50 de ani de experiență profesională, formulele realizate din ingrediente selectate, de înaltă calitate, asigură un consum ușor fără probleme, o absorbție rapidă, de mare viteză și rezultate eficiente.

GG033
17 Produse

Fisa tehnica

Doze
60
Forma
Capsule
Cantitate neta
60 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: