Pulbere uscată din rădăcină de turmeric (curcuma) 150gr

Referinta: VN014

35,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Calitate premium 100% natural fără coloranți, conservanți, aromatizanți.

Curcuma (Curcuma longa) contribuie la menținerea funcției hepatice normale, stimulând producția de sucuri digestive. Acesta joacă un rol important în protejarea articulațiilor, menținând flexibilitatea și motricitatea articulațiilor. Este implicat în menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în ceea ce privește rezistența organismului față de substanțele alergene din mediul înconjurător. Împiedică acumularea de grăsimi și facilitează depozitarea lor în ficat. Ingredientul activ al curcumei este curcumina, care are rol de-a controla și de-a diminua procesele inflamatorii din organism, protejând astfel celulele împotriva stresului oxidativ.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Din această pulbere se pot prepara băuturi, sucuri și preparate culinare foarte gustoase în funcție de gustul, preferințele și fantezia fiecăruia. 

Pulberea din radacină de curcuma de la Viva Natura, este obținută prin măcinarea și uscarea blândă ( la temperatură joasă ) a rădăcinii, procedură care nu deteriorează, ci păstrează intactă culoarea, mirosul și aroma originală a plantei.

Poate să conțină urme de tărâțe de secară, ovăz verde, rădăcină de țelină, semințe de muștar, spanac și scoică verde.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină. 

A se consuma în maxim 2 luni după deschiderea ambalajului.

Atenție! Deoarece nu conține sub nici o formă conservanți sau aditivi se poate ca pulberea să se conglomereze. Acest lucru nu afectează conținutul de vitamine, respectiv calitatea produsului.

Țară de origine: Ungaria

VN014
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
150GR

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: