Pulbere din Frunze de mărar 150gr

Referinta: VN013

38,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Pulbere din Frunze de mărar de la Viva Natura (ambalat în ambalaj de aluminiu-150g)

Calitate premium 100% natural fără coloranți, conservanți, aromatizanți.

E o mirodenie foarte folositǎ în Europa, dar şi în India, unde frunzele uscate de mărar folosesc atât la aromatizarea supelor, ciorbelor, salatelor, fripturilor, sarmalelor, murăturilor şi sosurilor cât şi a lichiorurilor şi dulceţurilor.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Bogat în potasiu, sodiu şi sulf, mărarul este un foarte bun diuretic. Amelioreazǎ anxietatea şi epuizarea nervoasǎ, insomia, tulburǎrile digestive, întǎreşte unghiile. Conține ulei volatil intre 2,5-4% ( în frunzele de mărar și în ramurile tinere și 3-6% în semințe) calciu, potasiu, fier, magneziu, vitaminele A, B și C.  Uleiul volatil de mărar conține între 40-60% carvonă (un puternic antioxidant specific mărarului, dafinului și chimenului), substanță cu un puternic efect anti-cancerigen.

Mǎrarul are proprietǎţi digestive, antispastice, antiinflamatorii şi diuretice. Pe vremuri, el a fost folosit pentru calmarea crizelor de epilepsie, şi dacǎ în timpul unui banchet cineva ar fi baut prea mult, mǎrarul calma excesul.  Se pare cǎ are şi proprietǎţi afrodisiace. Sub formǎ de infuzie mǎrarul stimuleazǎ sistemul digestiv, seminţele opresc sughiţul, durerile de cap tusea, stimuleazǎ lactaţia, ajutǎ la eliminarea gazelor intestinale, la diminuarea crampelelor şi are acţiune de antiseptic intestinal.

Din această pulbere se pot prepara băuturi, sucuri și preparate culinare foarte gustoase în funcție de gustul, preferințele și fantezia fiecăruia. 

Pulberea din Frunze de mărar de la Viva Natura, este obținută prin măcinarea și uscarea blândă ( la temperatură joasă ) a frunzelor de mărar, procedură care păstrează intactă culoarea, mirosul și aroma originală a plantei.

Poate să conțină urme de tărâțe de secară, ovăz verde, rădăcină de țelină, semințe de muștar, spanac și scoică verde.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină. 

A se consuma în maxim 2 luni după deschiderea ambalajului.

Atenție! Deoarece nu conține sub nici o formă conservanți sau aditivi se poate ca pulberea să se conglomereze. Acest lucru nu afectează conținutul de vitamine, respectiv calitatea produsului.

Țară de origine: Ungaria

VN013
10 Produse

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: