Pulbere de varză kale 150gr

Referinta: VN028

45,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Verdele adevărat al verdeții – bomba de energie a dimineții

Calitate premium 100% natural. Nu conține zahăr, coloranți, conservanți sau aromatizanți!

Kale (Brassica oleracea) este un tip de varză, înrudită cu varza cunoscută de noi, dar care are culoarea verde, ceea ce o face să arate ca o salată. Este o varză mai puţin selecţionată şi modificată decât varza normal, albă.

Deşi în România nu e foarte des întâlnită, este o legumă foarte consumată SUA, cultivată în Asia, America şi Europa.

Varza Kale conţine: vitamina K, vitamina C, vitamina B,vitamina E vitamina A, fier (mai mult decât carnea de vită), calciu, luteină, magnan, fosfor, betacaroten, antioxidanţi, potasiu, magneziu, proteine, e foarte bogată în fibre, are un conţinut mic de calorii şi inhibă absorbţia de iod în organism.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ce substanțe nutritive conţine varza Kale?

Varza Kale conţine: vitamina K, vitamina C, vitamina B,vitamina E vitamina A, fier (mai mult decât carnea de vită), calciu, luteină, magnan, fosfor, betacaroten, antioxidanţi, potasiu, magneziu, proteine, e foarte bogată în fibre, are un conţinut mic de calorii şi inhibă absorbţia de iod în organism.

Această legumă conţine mai multă vitamina C decât o portocală (67g de varza Kale conţine 134% din doza zilnică recomandată de vitamina C), varza Kale conţine 133% din doza zilnică recomandată de vitamina A, 100 g- varza Kale conţine 150 mg de calciu, mai mult decât laptele.

De asemenea, o ceaşcă de varza Kale gătită conţine 1300% din necesarul zilnic recomandat de vitamina K. Motiv pentru care, persoanele care iau anticoagulante, ar trebui să evite consumul acest aliment.

Consumată regulat, varza Kale, întăreşte sistemul imunitar, protejează organismul împotriva cancerului, diminuează nivelul de colesterol şi de zahăr din sânge, încetineşte procesul de îmbătrânire a creierului, protejează împotriva tumorilor şi screlozei.

Când se poate introduce varza Kale în alimentaţia bebeluşului?

Este recomandat ca varza Kale să fie introdusă în alimentaţia copilului, atunci când se începe diversificarea, după vârsta de 6 luni.

Şi, ca în cazul oricărui aliment introdus, recomandăm urmarea regulei celor 4 zile şi consultarea unui pediatru.

Conține: pulbere măcinată din varză kale deshidratată

Mod de administrare: Se dizolvă 1 lingură (15g)de pulbere varză kale în 150 ml. apă. Suc de fructe sau legume fără zahăr.

Din această pulbere se pot prepara sucuri, smoothie-uri, shakeuri și se poate prepara în combinație cu alte sucuri de fructe și legume, în funcție de gustul, preferințele și fantezia fiecăruia. 

Pulberea din varză de kale de la Viva Natura, este obținută prin măcinarea și uscarea blândă ( la temperatură joasă ) a frunzelor, procedură care nu deteriorează, ci păstrează intactă culoarea, mirosul și aroma originală a plantei.

Poate să conțină urme de tărâțe de secară, ovăz verde, rădăcină de țelină, semințe de muștar, spanac și scoică verde.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină. 

A se consuma în maxim 2 luni după deschiderea ambalajului.

Atenție! Deoarece nu conține sub nici o formă conservanți sau aditivi se poate ca pulberea să se conglomereze. Acest lucru nu afectează conținutul de vitamine, respectiv calitatea produsului.

Țară de origine: Ungaria

VN028
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
150GR

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: