Pulbere de drojdie inactiva - 100gr

Referinta: VN085

48,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Masa neta:100g

Ingrediente: pulbere de drojdie de bere inactiva

Natura pura: ingredientele sunt 100%naturale fara coloranti, conservanti, aromatizanti.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ce este mai exact drojdia de bere?

Literatura de specialitate spune că este făcută dintr-o ciupercă unicelulară, Saccharomyces cerevisiae, și este folosită în principal în producția de bere. Cu toate acestea, este, de asemenea, propagat în mod specific în suplimente alimentare.

În industria alimentară, și chiar și în bucătăriile proprii, putem întâlni adesea diverse drojdii, care sunt de fapt organisme microscopice aparținând familiei ciupercilor, sau adesea culturile lor ucise prin proceduri adecvate. Drojdia de bere este, de asemenea, una dintre drojdii, dar diferă foarte mult de celelalte „rude” ale sale, deoarece este cultivată pe orz sau hamei.

Drojdia de bere de cea mai bună calitate este cultivată pe malț, adică orz germinat, iar apoi cultura este ucisă prin tratament termic, care devine drojdia de bere inactivată. Nu degeaba drojdia de bere inactivată este numită proteina vegetarienilor, deoarece este foarte bogată în proteine.

Drojdia de bere este bogată în minerale, în special crom, despre care se știe că normalizează nivelul zahărului din sânge. Mai conține: proteine, seleniu, magneziu, fosfor, siliciu, zinc, sodiu, calciu, cupru, fier, mangan, iod, toate în legături organice, exact în forma în care organismul le poate utiliza imediat, în plus: 16 aminoacizi, dintre care sunt amintiți doar cei mai importanți: metionina, lizina, cistina, treonina, triptofanul și toată gama de vitamine B B1 (Tiamină), B2 (Riboflavină), B3 (Niacină), B5 (Acid pantotenic), B6 (piridoxină), B7 (biotină), B8 (colină), B9 (folat). O alta caracteristica deosebita este ca este foarte bogat in acizi nucleici (2,53 g acizi nucleici la 100 g proteine), ceea ce favorizeaza absorbtia optima a proteinelor.

Doza zilnică recomandată pentru adulți: 3 lingurițe înainte de mesele principale

Masa neta:100g

Ingrediente: pulbere de drojdie de bere inactiva

Natura pura: ingredientele sunt 100%naturale fara coloranti, conservanti, aromatizanti.

VN085
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
100g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: