PRODUS APICOL(MIERE) CU EXTRACT DE Salvie Medicinala -100GR

Referinta: TMM013

30,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Consumul acestuia este recomandat în principal în următoarele cazuri: pentru dezinfecția tractului urinar, pentru dezinfecția gâtului, pentru febră și ameliorarea durerii, în bolile respiratorii

Ambalaj: 100 grame

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Mandala Életfa Kft. a luat parte și la cercetările Y-Food Kft., în cadrul cărora au fost create preparate speciale din plante care sunt potrivite pentru completarea terapiilor utilizate în domeniul remediilor naturiste. Compania de dezvoltare, Y-Food Kft., se ocupă de prelucrarea mierii de 27 de ani și a prezentat pe piață mai multe produse inovatoare de miere. Între 2008-2012, a dezvoltat linia de produse „TöbbmintMéz” (Maimultdecatmiere) care conține extracte din plante, care este, de asemenea, protejată prin brevet. Esența inovației este că ingredientele active medicinale extrase din plante medicinale prin extracție și fermentație pe bază de zahăr sunt hrănite ca hrană pentru albine, iar produsul apicol rezultat poartă împreună efectele fiziologice ale nutriției benefice a mierii și ierburilor medicinale.

Furnizarea albinelor cu această metodă, pe lângă protejarea sănătății lor, a avut ca rezultat produse apicole care și-au dovedit și efectele fiziologice benefice asupra oamenilor în timpul studiilor clinice umane.

TMM013
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
100g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: