PLASTURI DETOXIFICARE TALPI 10 BUC/CUTIE

Referinta: JJ002

50,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Plasture detox pentru picioare 10 buc/pachet

În timp ce dormi, plasturele funcționează! Noua versiune imbunatatita cu extract de ceai verde!

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Plasture detox pentru picioare 10 buc/pachet

În timp ce dormi, plasturele funcționează! Noua versiune imbunatatita cu extract de ceai verde!

Calitatea obisnuita este garantata! Nu mai trebuie să puneți plasturele împreună din 2 bucăți, acum funcționează ca un plasture uriaș, deci este mai ușor de utilizat!

În zilele noastre, o mulțime de toxine pătrund în corpul nostru, ceea ce poate cauza sănătatea proastă și diverse boli. Prin urmare, detoxifierea organismului este importantă, iar plasturele de detoxifiere pentru picioare Jinjang ajută la acest lucru.

Nu mai trebuie să puneți plasturele împreună din 2 bucăți, acum funcționează ca un plasture uriaș, deci este mai ușor de utilizat!

Potrivit medicilor naturisti, cel mai simplu mod de a filtra toxinele care circulă în sistemul limfatic și toxinele acumulate este prin zonele reflexe situate pe tălpile picioarelor noastre, deoarece conform abordării orientale a sănătății, toate organele noastre pot fi stimulate și vindecat prin punctele reflexe de pe tălpi.

Pe baza experienței, plasturele pentru picior are un efect benefic asupra acestor puncte și ajută la echilibrarea organismului printr-o detoxifiere intensivă. Cu ajutorul lui, ne putem curăța confortabil și în siguranță corpul de substanțele nocive acumulate în el. Efectul său este continuu, deoarece se exercită timp de 8-10 ore, astfel încât să nu suprasolicită organismul.

Instrucțiunile de utilizare:

Pentru detoxifiere, cinci zile consecutive, pe ambele picioare. Înainte de a merge la culcare, curățați-vă bine picioarele și lipiți plasturii pe ambele tălpi.

Amplasare pe baza imaginilor de pe cutie. Dacă, după cinci zile, în dimineața ultimei zile, plasturele este încă complet înmuiat și are o textură maronie, moale, se recomandă să se folosească în continuare sau să se repete în scurt timp.

Durata cursului variază de la individ la individ, în funcție de nevoi.

Ingrediente:

- Cărbune de bambus 10 grame

- Turmalina (mineral piroelectric sau Aschentrekers) 1,5 grame

- Otet de bambus (Otet Phyllostachys Bambusoides) (seva de copac) 2,2 grame

- Chitina si Chitosan (extract de midii) 0,5 grame

- Oțet din lemn de Sakura 2 grame

- Amidon de porumb 1 gram

- Extract de vitamina C 2 grame

- Extract de ceai verde 2 grame

Proprietățile ingredientelor principale:

Turmalina: Piatra semiprețioasă din produs este turmalina japoneză de cea mai înaltă calitate, care emite ioni negativi și raze infraroșii.

(BRAD) Proprietățile sale cunoscute sunt că ajută circulația, reduce stresul, împrospătează gândirea și îmbunătățește sistemul imunitar. Promovează capacitatea naturală de vindecare a organismului.

Turmalina este o componentă obișnuită a plasturilor, deoarece stimulează punctele reflexe ale tălpii, deci are un efect similar ca un masaj reflex al tălpii.

Oțet de bambus / seva de copac (sava): oțetul de bambus sau seva de copac (sava) este seva pură a plantelor, care nu este concentrată, diluată sau amestecată.

Oțetul de bambus a fost descoperit pentru prima dată în Japonia și multe secole de experiență arată că are un efect de detoxifiere foarte mare și un conținut de ioni negativi. Pe baza utilizării pe termen lung, au descoperit efectul de legare a toxinelor al acidului piroligneos și utilizarea sa în terapie fizică pentru a ameliora durerile minore și a reduce umflarea.

Oțetele de lemn ale copacilor individuali sunt potrivite pentru colectarea toxinelor prin piele. Cele mai cunoscute tipuri de lemn sunt Sakura, stejarul și fagul.

Celelalte elemente constitutive promovează efectul coordonat și chiar mai bun al ingredientelor principale.

Nu așteptați până când substanțele nocive care intră în organism vă atacă sănătatea: faceți plasturele detoxifiant pentru picioare să facă parte din programul zilnic de wellness!

Cantitate: 10 plasturi de picioare/pachet

Isi pastreaza calitatea la nesfarsit!

Tara de origine: China

JinJang
JJ002
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
10BUC/CUTIE

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: