Paleolit Praf de Ceapă roşie 50gr

Referinta: PL001

6,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ceapă roşie-praf. Își păstrează culoarea, mirosul ,originul sau. Ingredientele active ale cepei rămân active biologic. praful de ceapa rosie isi păstrează proprietățile benefice ale cepei .

Pulberea de ceapă este realizată cu uscare blândă, timp în care produsul isi păstreaza culoarea, parfumul și aroma inițială, ingredientele active ale cepei rămân active biologic și sunt organizate în ajutorul organismului uman.

Ceapa conține vitamine A, B, C și E, precum și acid folic, sodiu, potasiu, conținut de fier, dar și abundente în alte minerale. Există, de asemenea, un antioxidant foarte puternic în ceapă, un flavonoid numit kvercetin, care poate ajuta la prevenirea prevenirii cancerului.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Efectul prafului de ceapa rosie

Ceapa susține metabolismul grăsimilor, optimizează colesterolul și contribuie la globulele roșii. El este implicat în menținerea nivelului sănătos al zahărului din sânge.

Consumul de pulbere de ceapă are multe efecte bune datorită conținutului de re -antioxidant al corpului nostru, ajută la abordarea efectelor nocive ale radicalilor liberi. Datorită conținutului său ridicat de fibre, persoanele cu probleme digestive pot fi de asemenea ajutați.

Utilizarea cepei de praf

Poate fi folosit pentru a face orice aliment care altfel folosește ceapă crudă.

100 g pulbere de ceapă aprox. corespunde cu 80 dkg de ceapă crudă, mirosul și aroma, sunt aproape aceleași cu ceapa proaspătă.

Paleolit
PL001
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: