Nature Cookta Amidon special de tapioca 500g

Referinta: NC002

16,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Nature Cookta Low carb Amidonul de tapioca este cel mai bine recomandat pentru prăjituri - atât dulci, cât și sărate. Se poate amesteca cu faina de seminte in proportii diferite, astfel incat cu fiecare dintre ele se pot obtine aluaturi diferite.
Dacă adăugăm amidon de tapioca la niște făină de semințe în raport de 1:1, putem face prăjituri cu o textură mai bună.

Cele mai sfărâmicioase prăjituri se obțin amestecând făină de semințe, amidon normal de tapioca și tapioca cu conținut scăzut de carbohidrați într-un raport de 1:1:1. Un mare avantaj este că nu se aglomerează. Este, de asemenea, un ingredient excelent pentru îngroșarea supelor și a sosurilor. Consumul lui este recomandat celor care urmează orice dietă.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Consumul de amidon de tapioca nu înlocuiește un stil de viață sănătos și o dietă variată, echilibrată.

Ingrediente: amidon de tapioca, amidon rezistent (din tapioca)

Unul dintre principalele trucuri de bucătărie atunci când coaceți pâine și produse de patiserie cu o textură foarte bună este găsirea proporției potrivite de ingrediente. Pentru a obține un rezultat cât mai perfect, pentru prepararea lui se recomandă un tip de amidon extrem de special.

Amidonul special de Tapioca Nature Cookta poate fi folosit nu numai pentru produse de copt, ci și pentru îngroșarea sosurilor și a sosurilor. Rădăcina plantei de manioc este măcinată, iar apoi amidonul este extras din ea printr-un proces special. Se spală totul, se face piure, apoi lichidul este separat. Așa se prepară acest amidon alternativ, cu care putem înlocui în siguranță o parte din făina tradițională. Tapioca este un amidon în bucătărie

Amidonul de tapioca Nature Cookta este potrivit pentru coacere și gătit. Un aditiv excelent pentru sosuri, sosuri și legume. Acesta este unul dintre cele mai prietenoase tipuri de amidon pentru bucătărie: puteți face mâncăruri extrem de netede, fără cocoloașe. Nu are aromă secundară și nici culoare, așa că poate fi variat pentru a pregăti multe feluri de mâncare. Un mare avantaj este că nu se precipită din alimentele gătite nici în timpul răcirii rapide, astfel încât rezistă perfect și proceselor de răcire. Cu ea se poate face o budinca total free adaugand lapte de cocos, pentru a o face mai gustoasa avem nevoie doar de putine fructe.

Alimentele făcute cu amidon de tapioca se coace până devin crocante și crocante, motiv pentru care îl recomandăm în primul rând pentru prepararea pâinii și a produselor de patiserie. Textura pâinii va fi, de asemenea, excelentă atunci când este amestecată cu făină de semințe.

Valoarea nutrițională medie a produsului de 100 g:

Energie: 1491 kJ/351 kcal Grăsimi: 0,1 g

Grăsimi saturate: 0 g

Carbohidrați: 87 g din care zaharuri: 0 g din care amidon: 87 g

proteine: 0,3 g

sare: 0 g

NC002
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
500gr

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: