Napfényvitamin Immunbalance KIDS 60 capsule

Referinta: NFV015

145,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Supliment alimentar pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani, îmbogățit cu micronutrienți organici care susțin funcționarea normală a sistemului imunitar și 3 tipuri de tulpini benefice protejate prin brevete, precum și cu fibre de glucomanan.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Știm că înghițirea capsulelor este o problemă pentru majoritatea copiilor, așa că în cazul produsului nostru KIDS, complexul de ingrediente active este umplut într-o capsulă vegetală de mărimea 0 DR, care este mai ușor de înghițit decât alte capsule care sunt cel mai des folosite.

În timpul procesului de producție desfășurat într-o fabrică certificată GMP, ingredientele active sunt umplute în capsule DR vegane de încredere, de înaltă calitate, rezistente la acidul gastric, care asigură eliberarea și absorbția întârziată, ceea ce garantează că ingredientele sunt eliberate la locul potrivit. .

Un produs lipsit de contaminare încrucișată care apare în timpul procesului de producție (gluten, zahăr rafinat, porumb, lapte și proteine ​​din lapte, drojdie, ingrediente OMG, agenți de încărcare).

Cantitatea zilnică recomandată: 1 capsulă, nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!

Ambalare: 60 capsule

Depozitare: la indemana copiilor, la loc uscat si racoros.

Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos! Notificare OGYÉI: în curs.

3 tulpini protejate prin brevet (Bifidobacterium lactis Howaru Bi-07™, Lactobacillus acidophilus Howaru NCFM™, Lacticaseibacillus rhamnosus Howaru GG™)

Flora vie este o comunitate de microorganisme vii sau benefice viabile care supraviețuiesc mediului acid din canalul alimentar și ajută la menținerea un echilibru sanatos al intretinerii florei intestinale. Produsele Sunlight Vitamin contin un numar mare de flora vie protejata de mai multe brevete si fibra de glucomanan care le pastreaza viabilitatea si favorizeaza reproducerea lor. Pe baza numeroaselor rezultate ale cercetării și recunoscând rolul efectelor pozitive și negative asupra dezvoltării microbiomului intestinal în stadiile incipiente ale vieții, din proprie inițiativă, prin cercetările lor clinice independente, marii producători internaționali de materii prime au dezvoltat un brevet unic. -tulpini bacteriene protejate în ultimii ani, care dovedite clinic (studii dublu-orb, controlate cu placebo, randomizate) sunt capabile să ghideze funcționarea sistemului microbiotă în direcția corectă deja în copilărie. Prin intermediul acestora, putem înlocui tulpini importante de bifidobacterium și lactobacillus care conduc apărarea copiilor și relațiile microbiom-intestin-creier la o stare mai favorabilă. În 2018, Napfényvitamin™ a fost primul din Ungaria care a început dezvoltarea unor tulpini benefice țintite, protejate prin brevet și susținute de cercetare de suplimente alimentare cu floră vie. Tulpinile benefice utilizate în cea mai recentă dezvoltare a noastră (Lacticaseibacillus rhamnosus GG™, Lactobacillus acidophilus NCFM™, Bifidobacterium lactis Bi-07™) se află în spatele mai multor decenii de cercetare. În primele etape ale vieții, acestea sunt menite să protejeze și să susțină apărarea organismului, să completeze bogăția de specii a florei intestinale și să promoveze dezvoltarea unui microbiom sănătos.

Interesant, să vedem ce efecte protectoare are pentru copii tulpina patentată HOWARU Lacticaseibacillus rhamnosus GG (B = Billion, adică miliard C.F.U.) pentru copii, în funcție de doza zilnică utilizată: Menține sănătatea intestinală și funcțiile digestive normale (1 B) Reduce durata afecțiunilor asociate cu diaree (1 B) Susține sănătatea tractului respirator, poate reduce riscul de boli ale tractului respirator superior (0,1-0,2 B) Ajută sistemul imunitar să funcționeze corect (0,1-0,2 B) De asemenea, crește numărul altor bacterii benefice din microbiom (0,4 B) Îmbunătățește confortul „burticii” copiilor (6 B) Ameliorează simptomele însoțitoare ale stresului gastrointestinal (GI) din copilărie (5 B) Protejează și promovează flora orală sănătoasă la copii (2 B) Fibră de glucomanan Glucomannanul este obținut din tuberculul unei plante originare din Asia de Est numită Limba Diavolului. Fibră vegetală solubilă în apă care devine foarte vâscoasă când este expusă la umiditate. Aportul adecvat de fibre susține funcțiile digestive optime, oferă un mediu nutritiv favorabil microorganismelor care alcătuiesc flora intestinală și favorizează reproducerea acestora și colonizarea peretelui intestinal.

Vitamina D3 Vitamina D contribuie la menținerea nivelului normal de calciu în sânge, la absorbția normală și la utilizarea mai eficientă a calciului și fosforului. (Fosforul este implicat în menținerea oaselor normale.) De asemenea, joacă un rol în diviziunea celulară, susține funcția musculară sănătoasă, oasele, menținerea dinților normali și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C Vitamina C contribuie la procesele metabolice normale producătoare de energie, la menținerea unei funcții psihologice adecvate și la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului imunitar. Sprijină formarea continuă a colagenului, menținând astfel starea normală a pielii, vaselor de sânge, cartilajelor, oaselor, dinților și gingiilor. Ajută la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la regenerarea formei reduse de vitamina E și ajută la absorbția fierului. Contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul sau după efortul intens.

Zinc (bisglicinat de zinc organic) Zincul participă la metabolismul normal al carbohidraților, la metabolismul normal al macronutrienților, acizilor grași și vitaminei A, precum și la menținerea echilibrului acido-bazic adecvat. Contribuie la menținerea sănătății normale a oaselor, vederii, părului, unghiilor și pielii. Sprijină funcționarea normală a sistemului imunitar și protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Este esențială pentru menținerea funcționării mentale normale și a sintezei optime a ADN-ului. De asemenea, joacă un rol în diviziunea celulară și sinteza normală a proteinelor. Cupru (bisglicinat de cupru într-o legătură organică) Este esențială pentru menținerea țesuturilor conjunctive sănătoase, a proceselor producătoare de energie și pentru funcționarea normală a sistemului nervos și este implicată în menținerea părului și a pielii sănătoase. Joacă un rol important în transportul fierului, menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

NFV015
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
60 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: