NapfényPremium Malat de magneziu premium 450 mg

Referinta: NFV009

75,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Primul supliment alimentar din Europa Centrală care conține malat de magneziu O formă unică de magneziu combinată cu acid malic pentru o suplimentare eficientă cu magneziu!

Cu conținut crescut de malat de magneziu: 450 mg/capsulă!

Categorii: În caz de intoleranță la histamină, Protecție articulară și sport fără nor, Produse de susținere a sănătății mintale, produse antistres, Produse revitalizante, care cresc energia

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Preparatul ce contine una dintre cele mai utile forme de magneziu a fost creat special pentru acei consumatori care doresc sa isi protejeze sanatatea printr-un aport zilnic optim din acest mineral versatil sau sa reduca riscul de a dezvolta o boala cronica caracteristica unei stari de carenta.

Știați că administrarea de vitamina D3 este inutilă fără magneziu?

Vitamina D consumată cu alimente și suplimente alimentare, precum și substanța premergătoare formată în piele, devine o substanță asemănătoare hormonilor activă biologic abia după o anumită transformare, ale cărei numeroase efecte pozitive au fost cunoscute în ultimul deceniu.

Producția activă de vitamina D are loc în rinichi. În timpul procesului, magneziul este implicat și în crearea a două enzime și a unei proteine ​​de transport. Potrivit cercetărilor, chiar și cu un aport redus de vitamina D, rolul vitaminei în procesele fiziologice pozitive era suficient dacă persoana examinată și-a furnizat organismului o cantitate adecvată de magneziu. Forma legată de malat nu provoacă diaree sau disconfort legat de acidul gastric, cum ar fi citratul de magneziu!

Versiunea îmbunătățită a produsului conține și mai mult malat de magneziu, dar seleniul nu mai este inclus printre componentele sale la cererea consumatorilor mei care consumă doze mai mari de seleniu, astfel încât acum pot obține valorosul magneziu legat de malat fără riscul unui posibilă supradoză de seleniu!

Fiecare capsulă conține 450 mg de malat de magneziu! Produs fără chimicale și OMG! Dioxid de titan, fără coloranți! Supliment alimentar certificat GMP! L-am produs special adaptat nevoilor maghiare! produs maghiar! Produs Paleo, deoarece este fără gluten, lactoză și zahăr! Acest mineral (Mg) extrem de important și până acum subestimat joacă un rol în reducerea oboselii și epuizării, menținerea funcției psihologice normale, procesele metabolice producătoare de energie, menținerea oaselor și dinților normali, contribuind la echilibrul electrolitic normal și la funcționarea normală a mușchilor. De asemenea, este un element important în ceea ce privește diviziunea celulară și sinteza proteinelor. Cele mai frecvente simptome ale deficienței sale sunt: ​​slăbiciune, tulburări de ritm cardiac, spasme musculare, iritabilitate, capacitatea de concentrare afectată. Aportul insuficient predispune și la boli: diabet, hipertensiune arterială, depresie, anxietate, confuzie, osteoporoză, migrene.

Ingredient activ în 1 capsulă VNR % (valori nutriționale de referință) Malat de magneziu 450 mg fără valoare fixă ​​a VNR % Magneziu (ion) 69,75 mg 18,6 Ambalare: 30 capsule

Ingrediente: malat de magneziu, material capsule: gelatina.

NFV009
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
30 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: