Napfény™Colonbalance probiotice 60capsule

Referinta: NFV002

138,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

26 de miliarde de bacterii probiotice într-o capsulă. Probioticul ColonBalance Plus ca produs de umplere a golurilor conține, într-un mod unic în Ungaria, tulpini de bacterii benefice cu un număr foarte mare de germeni, despre care se poate dovedi că ajută la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu sindrom de colon iritabil. Selectarea tulpinilor individuale sa bazat pe studii raportate de farmaciști. Probioticul (tot ColonBalance Plus) care conține fibre prebiotice, care este importantă pentru metabolismul, reproducerea și o mai bună aderență a tulpinilor conținute în acesta, precum și pentru colonizarea peretelui intestinal, este etichetat ca sibiotic.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Prin ce diferă acest probiotic de altele? Garantează o calitate și eficiență remarcabile, deoarece probioticul ColonBalance Plus conține tulpinile probiotice FloraFit® ale companiei americane Dupont, care sunt realizate în cadrul unui proces patentat! Conține în mod specific acele tulpini care pot influența pozitiv calitatea vieții persoanelor care suferă de IBS și pot ajuta la inhibarea procesului Leaky Gut și la compensarea tulburărilor digestive individuale! Acestea rămân stabile chiar și la temperatura camerei timp de 1 an, astfel încât produsul nu trebuie păstrat la frigider! Tulpinile benefice care formează flora sunt plasate într-o capsulă de celuloză protectoare rezistentă la acidul din stomac, astfel încât să își poată exercita efectele benefice acolo unde este cel mai necesar! Produsul este simbiotic, deoarece este îmbogățit cu fibre prebiotice de glucomanan pe lângă tulpini de bacterii benefice! La începutul producției, într-o capsulă există aproape 43 de miliarde de bacterii probiotice vii, ceea ce este mult mai mare decât specificația, pentru a putea garanta un număr mare de germeni până la sfârșitul perioadei de garanție și o multitudine de efecte pozitive. asta se simte prin asta! Preparatul nostru ColonBalance Plus este VEGAN, așa că chiar și cei care urmează o dietă strict vegetariană îl pot consuma în liniște! Ingrediente active în 1 capsulă C.F.U.: Lactobacillus rhamnosus GG 10,5 miliarde Bifidobacterium lactis (BI-04) 10 miliarde Lactobacillus plantarum (Lp-115) 4 miliarde Lactobacillus reuteri (1E1) 1 miliard Bifidobacterium infantis (Bi-26) 0,5 miliarde C.F.U.: cantitate de bacterii vii Ingrediente probiotice ColonBalance Plus: extract de rădăcină de konjac (95% glucomanan), înveliș al capsulei de celuloză HPMC (rezistent la acidul stomacal), lactobacillus rhamnosus GG, bifidobacterium lactis (BI-04), lactobacillus plantarum (Lp-115), lactobacillus reuteri (1E1), bifidobacterium infantis (Bi-26)

Ambalaj: 60 capsule (VEGAN – pe baza de celuloza, fara coloranti) Doza recomandata: 1 capsula pe zi

Recomandari de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de umiditate. Este indicat să luați probioticul dimineața chiar înainte de masă sau înainte de culcare (când consumați probiotice, acordați o atenție deosebită aportului adecvat de lichide)

Număr de notificare OGYÉI: 21868/2019. Probioticul ColonBalance Plus nu este un medicament și nici nu este menit să înlocuiască niciun tratament medical! În caz de boală, asigurați-vă că consultați un specialist! Cereți părerea medicului dumneavoastră înainte de a consuma produsul!

NFV002
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
60 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: