Napfény Gastrobalance Plus 60 capsule

Referinta: NFV005

130,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Un supliment alimentar care conține flora vie specifică problemei, care poate ajuta la obținerea unei calități mai bune a vieții și a unui sentiment bun de bunăstare în cazul afecțiunilor cronice ale stomacului datorită conținutului de bacterii intestinale benefice Lactobacillus rhamnosus, testat clinic, special.
Poate contracara excesul de Helicobacter pylori care apare la nivelul stomacului, prevenind astfel multe probleme legate de hiperactivitatea bacteriilor, precum ulcerul de stomac, gastrita sau chiar afectiunile cauzate de refluxul acid.
Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

VPro® 5 cu protecție de cinci ori, închis într-o microcapsulă tehnologie de productie pentru eficienta maxima!

Închise într-o microcapsulă cu cinci straturi, bacteriile intestinale speciale L. rhamnosus găsite în produs sunt protejate împotriva multor factori de mediu (acizi stomacali, acizi biliari, enzime) pe care îi pot întâlni în tractul gastrointestinal și pot reduce semnificativ numărul de substanțe active. , bacterii viabile care ajung la destinație. Această tehnologie unică de producție garantează că tulpinile utilizate își pot exercita efectele benefice la cel mai mare ritm posibil.

Figura arată clar câteva straturi speciale care înconjoară bacteriile intestinale L. rhamnosus, care le înconjoară ca o frunză de ceapă, oferind o protecție reală împotriva factorilor nocivi. In interior, bacteriile intestinale sunt prezente intr-un mediu care le asigura cele mai favorabile conditii pe termen lung, vitamina C, aminoacizi si alte substante. Acesta este urmat de un strat de fibre speciale și oligozaharide care susțin tulpinile probiotice. Componentele celui de-al treilea strat îi ajută să supraviețuiască în sistemul intestinal, al patrulea îi susține în mediul acid al stomacului, iar în cele din urmă stratul exterior este stratul de polizaharidă care protejează și împotriva oxidării.

Efect dovedit științific

Cercetările legate de microbiom au permis unor companii internaționale să dezvolte tulpini benefice care pot fi fie utilizate în anumite boli ca suplimente specifice pentru a îmbunătăți calitatea vieții, fie să acționeze împotriva agenților patogeni care provoacă boala în sine. Practic, microbiomul sănătos și intact în sine este un fel de scut protector care ține în frâu tulpinile patogene în sistemul intestinal, hrănește și ajută la funcționarea sănătoasă a mucoasei intestinale și la menținerea funcției sale de barieră, protejându-ne astfel de multe cazuri acute. și modificări cronice. O dezvoltare cu un astfel de test clinic este bacteria benefică Lactobacillus rhamnosus CCFM1119, care a fost creată special pentru a reduce simptomele din canalul alimentar cauzate de schimbarea H. pylori și pentru a reduce numărul de Helicobacter pylori.

Datorită tehnologiei de producție VPro® 5, speciala L. rhamnosus cu efect anti-Helicobacter pylori își poate exercita efectele benefice chiar și în mediul extrem de acid al stomacului. Lactobacillus produce substanțe care împiedică H. pylori să adere la stomac și peretele intestinal, prevenind astfel colonizarea și creșterea excesivă a acestuia în tractul gastrointestinal. Este un fapt binecunoscut că perturbarea echilibrului H. pylori, activitatea crescută a bacteriei, este cauza directă a multor afecțiuni cronice ale stomacului. În cursul cercetării, s-a relevat că versiunea de L. rhamnosus dezvoltată în acest scop poate afecta și echilibrul florei intestinale complete prin reglarea H. pylori (a influențat favorabil dezvoltarea numărului de Parasutterella, tulpini de Lachnospiraceae și Erysipelotrichaeae).

În timpul studiului, 10 miliarde de germeni aplicați zilnic timp de 4 săptămâni au îmbunătățit semnificativ calitatea vieții și bunăstarea persoanelor cu ulcer gastric, gastrită și alte afecțiuni cronice ale stomacului. Avantajele GastroBalance Plus Conține bacterii intestinale L. rhamnosus dezvoltate special conform scopului, care au fost testate clinic Am folosit cantitatea de ingredient activ de 10 miliarde c.f.u./capsula utilizată în timpul studiului clinic de succes Datorită tehnologiei de producție VPro® 5, bacteriile benefice sunt utilizate la cea mai mare rată posibilă Produs specific problemei Supliment alimentar produs într-o plantă certificată GMP De asemenea, conține fibre de glucomanan de înaltă calitate Fără aditivi, gluten, zahăr adăugat, lactoză, OMG, porumb, soia, proteine ​​din lapte, dioxid de titan și alți coloranți Poate fi consumat și de persoanele cu intoleranță la histamină

Depozitat într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină, își poate menține numărul inițial de germeni până la un an Ingrediente: Lactobacillus rhamnosus, extract de rădăcină de konjac (fibră de glucomannan), înveliș al capsulei de celuloză HPMC (rezistent la acidul din stomac) Ingrediente active în 1 capsulă C.F.U. Lactobacillus rhamnosus 10 miliarde C.F.U.: cantitate de bacterii vii

Ambalare: 60 capsule

Aplicare: 1 capsulă pe zi timp de patru săptămâni, iar după o pauză de două sau trei săptămâni, cursul poate fi repetat la nevoie

Depozitare: La loc uscat, racoros, ferit de lumina

NFV005
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
60 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: