Mama Drog Ceai de Salvie medicala -50gr

Referinta: MD030

7,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Este un antibiotic ușor, astringent, are efect antiinflamator și este folosit ca agent de clătire, în special pentru tratarea inflamației gâtului, gingiilor și gurii.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Datorită efectului astringent, dezinfectant și antiinflamator al salviei medicale, gastritei, catarului intestinal și folosit in caz de diaree.

Este un antiperspirant eficient, de aceea este recomandat si impotriva valurilor de caldura si transpiratiei nocturne. Poate fi folosit și pentru boli respiratorii și pentru dezinfecția tractului urinar.

Are efect antipiretic.

Datorită ingredientelor sale active asemănătoare estrogenicului, putem bea ceai pentru a ameliora perioadele dureroase și plângerile de menopauză.

Datorită efectului său de curățare, poate fi folosit și pentru tratarea rănilor greu de vindecat extern. Se foloseste pentru clatire in caz de gingivite, mucozite bucale si alte afectiuni parodontale. Se folosește pentru hemoroizi într-o baie de șezut. Datorită conținutului ridicat de tuyonă, recomandăm consumul lui doar ca remediu. Decoctul de salvie reduce productia de lapte. 

MAMA DROG
MD030
20 Produse

Fisa tehnica

Forma
Ceai
Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: