Mama Drog Ceai de Frunze de Urzică -30gr

Referinta: MD011

7,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Frunzele de urzici mari și mici sunt o sursă bogată de vitamine și minerale, întăresc sistemul imunitar, au efect antibiotic și de scădere a glicemiei.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Urtica dioica: plantă perenă aparținând familiei urzicilor. Este și o buruiană nativă. Rădăcinile și lăstarii și frunzele sale sunt folosite ca ierburi. Denumirea medicamentului din frunze de urzică este Urticae Folium. O plantă acoperită cu urzică, fluidele ei celulare pot provoca reacții alergice dacă intră în piele. Aceste frunze uscate nu mai ustură.

Bogată în minerale și fier. Una dintre cele mai bune plante de ceai pentru curățarea de primăvară. În medicina populară, șampoanele care conțin agent de purificare a sângelui și de creștere a părului, extract de urzică se fac și astăzi. Creator de amestecuri de ceai pentru reumatism și gută. Este, de asemenea, un medicament bun pentru anemie și paloare. Ceaiul de urzici are efect diuretic.

Merită să faceți o cură de patru săptămâni pentru urticarie primăvara și apoi să o repetați toamna. 2-3 căni de urzică pe zi este o terapie ideală pentru deficitul de fier. Din aceasta, 1 cană dimineața pe stomacul gol și 2 și 3 căni distribuite pe tot parcursul zilei. Ca prevenție, 1 cană de ceai de urzică pe zi pe tot parcursul anului

MAMA DROG
MD011
10 Produse

Fisa tehnica

Forma
Ceai
Cantitate neta
30g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: