Mama Drog Ceai de Brusture -50 gr

Referinta: MD005

7,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Mama Drog Brusturele are efect diuretic, transpirativ, biliar și renal, efect de purificare a sângelui. Excelent ca produs de îngrijire a părului pentru căderea părului.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Brusturele, care astăzi este cunoscută de mulți grădinari doar ca buruiană, a fost folosită de mult timp ca detoxifiant și purificator de sânge, contrar percepției sale actuale. De asemenea, este o transpirație eficientă, așa că poate fi folosită în acest fel pentru a ajuta la detoxifierea organismului.

Curăță rinichii și tractul urinar de murdăria depusă și acidul uric.


Utilizări:
 

    Pe plan intern, probleme ale pielii precum eczeme sau psoriazis; și ca parte a tratamentelor de detoxifiere
    Extern ca produs de îngrijire a părului pentru căderea și chelieDeoarece își exercită efectele asupra ficatului, rinichilor și intestinelor - toate acestea joacă un rol important în detoxifierea organismului - brusturele și-a câștigat o reputație de detoxifiant eficient și este adesea folosit astăzi în combinație cu alte plante medicinale - de ex. cu papadie, ciulin de lapte etc. - în scop de detoxifiere.

De asemenea, este utilizat pentru ameliorarea problemelor pielii, de ex. împotriva eczemei ​​și psoriazisului, deoarece elimină eficient toxinele din ficat, care este adesea rădăcina acestor probleme. În aceste cazuri se aplică și local sub formă de ulei sau cremă.

Stimulând secreția biliară și producția de sucuri digestive, poate crește și apetitul. De asemenea, se pretinde că reglează metabolismul zahărului din sânge, probabil datorită conținutului său de inulină. Acesta este motivul pentru care diabeticii care folosesc insulină ar trebui să-și consulte mai întâi medicul înainte de a folosi brusture!Aplicație:

În interior: Aduceți 4 dl de apă la fiert, luați de pe foc și puneți în ea 1 linguriță grămadă de rădăcină de brusture. Acoperiți și lăsați să stea 40 de minute. Se strecoară apoi și se consumă pe tot parcursul zilei. Se recomanda pe stomacul gol sau cu o jumatate de ora inainte de masa. Doza maximă de ceai este de 2-3 căni (8 dl). Ceaiul poate fi consumat continuu timp de 3 saptamani. Când faceți ulei de păr, turnați 2 dkg de rădăcini cu 2 dl de ulei de măsline fierbinte, apoi înmuiați în el timp de 24 de ore. Ceaiul poate fi consumat continuu timp de 3 saptamani.
Extern: clătiți cu 7 dl de apă și faceți o opărire de 40 de minute din 3 linguri pline de rădăcină de brusture ca mai sus. Când faceți ulei de păr, turnați 2 dkg de rădăcini cu 2 dl de ulei de măsline fierbinte, apoi înmuiați în el timp de 24 de ore. Faceți ceai în mod constant

MAMA DROG
MD005
9 Produse

Fisa tehnica

Forma
Ceai
Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: