LipoCell C1000 vitamina C cu Lipozomi - Aroma de Orange (250 ml)

Referinta: HN015

72,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

LipoCell C1000 Supliment alimentar lichid cu vitamina C liposomală și bioflavonoid în aromă de portocală. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, reduce oboseala și susține circulația.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

LipoCell C1000 Supliment alimentar lichid cu vitamina C liposomală și bioflavonoid în aromă de portocală. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, reduce oboseala și susține circulația.

Doza zilnică recomandată:

  • 5 ml zilnic (măsurat cu o lingură de măsurare sau 1 linguriță)
  • Se recomandă consumarea dozei zilnice recomandate amestecată cu 1-2 dl din orice lichid (apă, ceai, suc etc.).
  • Se agită înainte de utilizare!
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată!

Depozitare:

  • Depozitați într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină și căldură radiantă!
  • Utilizați în termen de 30 de zile de la deschidere!
  • A nu se lasa la indemana copiilor!

LipoCell® Vitamina C conține vitamina C încapsulată în lipozomi (capsule microscopice), care poate crește semnificativ absorbția ingredientelor active din tractul intestinal. Bioflavonoidul din produs poate contribui, de asemenea, în mod semnificativ la utilizarea biologică a vitaminei C, ceea ce a fost deja subliniat de medicul maghiar premiat cu premiul Nobel Albert Szent-Györgyi.

Vitamina C:

Contribiie la functionarea normala a sistemului lmunitar. Protejează celulele de stresul oxidativ. Reduce oboseala. Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos. Contribuie la formarea corectă a colagenului, care este necesar pentru menținerea stării normale a vaselor de sânge, a cartilajului, a oaselor, a dinților și a pielii.

Bioflavonoizi:

Acestea susțin un sistem imunitar sănătos. Ele ajută la menținerea unei circulații venoase sănătoase. Au un efect pozitiv asupra trofismului microcirculator - favorizează procesele de apărare ale vaselor venoase mici. Acestea contribuie la efectele nocive ale radicalilor liberi asupra corpului și la protecția împotriva razelor ultraviolete ale pielii. Ele pot ajuta la menținerea sănătății articulațiilor.

Ingrediente: apă purificată, glicerină vegetală, vitamina: vitamina C (Na-L-ascorbat); Regulator de aciditate: acid citric; Emulgator: lecitină de soia; Aroma: concentrat natural portocaliu; Antioxidant: bioflavonoid citric.

HN015
20 Produse

Fisa tehnica

Doze
50
Forma
Lichid
Cantitate neta
250ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: