Pracaxi olaj-50ml

Cikkszám: MY035

16,00 lei
rating Még nem léteznek vélemények
2-3 munkanap

Nagyra értékelt, az Amazonas esőerdőiből származó egzotikus olaj. A bőröregedés, a hiperpigmentáció és a bőrt érintő különféle problémák leküzdését, a hegek csökkentését célzó bőr- és hajápolási készítményekbe ajánlott. Mélységében táplálja a fejbőrt.

Mennyiség
Keszleten

 

biztonságos bankkáryás online kifizetési lehetőség

 

Gyors kiszállitás

Nagyra értékelt, az Amazonas esőerdőiből származó egzotikus olaj. A bőröregedés, a hiperpigmentáció és a bőrt érintő különféle bőrbántalmak széles skálájának leküzdését, a hegek csökkentését célzó készítményekbe ajánlott. Haj és fejbőr ápolásához ideális.

Összetevők: Pentaclethra Macroloba Seed Oil

TULAJDONSÁGOK

  • magas koncentrációban tartalmaz behénsavat és lignocerinsavat
  • tápláló, a bőrt nyugtató, élénkítő hatású
  • a bőrbántalmak széles skálájában szenvedő bőr ápolására alkalmas
  • segíti a száraz, sérült bőrt
  • csillapítja az irritált bőrfelületet
  • elősegíti a bőr kinézetének és tónusának a feljavítását
  • támogatja a bőr rugalmasságának megőrzését
  • serkenti a bőrsejtek megújulását
  • segítséget nyújt az ekcéma, a pikkelysömör esetében
  • segít a bőrcsíkok, striák elleni küzdelemben
  • segíti a hiperpigmentáció csökkentését
  • megfelelő segítség a viszketeg bőr, fejbőr, a korpásodás esetében
  • segíti a hajhullás csökkentését
  • csillogást, finomságot és alakíthatóságot biztosít a hajnak
  • megkönnyíti a rakoncátlan haj fésülését

ZSÍRSAV PROFIL

  • Lauric acid (C12:0) 1%
  • Myristic Acid (C14:0) 2%
  • Palmitic Acid (C16:0) 5%
  • Stearic Acid (C18:0) 5%
  • Oleic Acid (C18:1) 40%
  • Linoleic Acid (C18:2) 11%
  • Linolenic Acid (C18:3) 3%
  • Behenic Acid (C22:0) 18%
  • Lignoceric Acid (C24:0) 15%

HASZNÁLATI JAVASLATOK

  • alkalmazható önmagában a bőrre és hajra
  • egyéb növényi olajokkal és vajakkal, illóolajokkal és zsíroldékony hatóanyagokkal keverve
  • felhasználható kozmetikai készítmények széles skálájához
  • kiváló választás az érett bőrre, öregedés jeleivel rendelkező bőrre, sérült bőrre, problémás bőrre és sérült hajra szánt készítményekbe
  • krémkészítmények, olajos szérumok, balzsamok, hegesítő kenőcsök, terhesség alatt alkalmazott bőrápoló krémek, masszázsolajok összetevőjeként
  • a hajápoló készítmények összetevőjeként, mint például balzsamok, szérumok, hajmaszkok, nem leöblítendő "leave-in" termékek
  • ha megszilárdult az olaj az üvegben, csavarja ki kissé a kupakját és tartsa meleg víz alá az üveget, amíg az olaj folyékonnyá válik

BIZTONSÁGI ADATOK

  • kozmetikai felhasználásra
MY035
10 Elemek

Adatlap

Netto Mennyiseg

Megadott referenciák

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: