HIDROXID DE SODIU NAOH FULGI / ALCALIN / 1 KG

Referinta: FL023

30,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Hidroxid de sodiu (NaOH), sodă grasă, sodă caustică sau bază de metal alcalin. Se dizolvă în apă pentru a forma o soluție puternic alcalină.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Hidroxid de sodiu (NaOH), sodă grasă, sodă caustică sau bază de metal alcalin. Se dizolvă în apă pentru a forma o soluție puternic alcalină.

Se folosește în timpul preparării săpunurilor reci și fierbinți pentru a saponifica grăsimile și uleiurile. Poate fi folosit și ca degresant sau curățător de scurgere. Cu soluția sa apoasă de 10%, chiar și cei mai încăpățânați saboți sunt eliminați. Hidroxidul de sodiu fulgios este ușor solubil și ușor de utilizat. Se amestecă întotdeauna cu lichid rece! Utilizarea acestuia necesită o atenție și o atenție deosebită. Asigurați-vă că sunteți conștienți de pericole înainte de ao utiliza.

Este utilizat în fabricarea hârtiei (împreună cu sulfura de sodiu) pentru a separa lignina în fibrele de celuloză.

Hidroxidul de sodiu în soluție solidă sau concentrată poate provoca arsuri, răni permanente, cicatrici și orbire. Dizolvarea în apă este un proces extrem de exoterm, căldura eliberată poate duce la arsuri sau explozie de materiale inflamabile. Reacționează cu aluminiu pentru a elibera cantități mari de hidrogen ca gaz.

CAS: 1310-73-2

Număr UE: 215-185-5

FL023
21 Produse

Fisa tehnica

Forma
Pudra
Cantitate neta
1 Kg

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: