G&G Biotin 500µg 120 Capsule

Referinta: GG032

54,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Suficient pentru 4 luni (o capsula pe zi)

Substanta activa concentrata

Potrivit pentru vegani si vegetarieni

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

CE ESTE BIOTINA?

Biotina este o vitamină solubilă în apă, care este uneori denumită vitamina B7, B8 sau H. Biotina, ca toate celelalte vitamine B, nu poate fi stocată de organism. Prin urmare, trebuie să fie o parte standard a dietei pentru a evita o deficiență.

SUPLIMENTUL NOSTRU DE BIOTINĂ

Suplimentul nostru de biotină oferă 500 mcg de biotină pură de înaltă calitate.

CE FACE BIOTINA?

Biotina contribuie la normal:

Întreținerea părului și a pielii

Metabolismul generator de energie

Funcționarea sistemului nervos

Metabolismul macronutrienților

Funcția psihologică

Menținerea membranelor mucoase

FĂRĂ EXCIPIENTI

Suplimentul nostru de biotină vine sub forma unei capsule de celuloză vegetală. Acest lucru ne permite să oferim un supliment care nu necesită excipienți, lianți sau umpluturi nenaturale. O capsulă de celuloză vegetală este concepută special pentru a se descompune în mod natural în acidul din stomac, asigurându-se că nutrienții sunt absorbiți în timpul digestiei.

POTRIVIT PENTRU VEGANI

Suplimentul nostru de biotină este potrivit pentru vegetarieni și vegani. De asemenea, este aprobat kosher și nu conține alergeni.

Biotina, capsulă din celuloză vegetală, făină de lucerna (agent de încărcare)

 

1 capsulă furnizează:

Cantitate

% VNR*

Biotina

500 mcg

1000

VNR* - Valoare nutrițională de referință

 

NU CONȚINE:

organisme modificate genetic (OMG), gluten, grâu, lactoză, zahăr adăugat, conservanți artificiali sau coloranți.

 capsula pe zi, în timpul mesei, sau conform indicațiilor unui profesionist din domeniul sănătății. Acest produs a fost realizat cu ajutorul tehnologiei de încapsulare TRUFIL dezvoltat și patentat de către compania G&G. Prin urmare, produsul nu conține substanțe portante artificiale, lianți, umpluturi, agenți de îngroșare, coloranți sau conservanți. De asemenea, nu conține zahăr, drojdie, gluten, grâu sau lactoză. Formulă hipoalergenică garantată!Ingredientele sunt 100% naturale și o parte semnificativă a produselor sunt de origine vegetală. În cazul produselor pe bază de plante, o mare parte sunt extracte organice de puritate bio, acest lucru fiind indicat printr-o etichetă specială. În timpul procesului de fabricație nu se aplică niciun tratament termic. În toate cazurile, capsula care conține substanțele active este de origine vegetală. În anumite produse G&G sub formă de capsule, ca substanță de bază se utilizează praf din orez brun măcinat pe pietre sau praf de lucernă. Majoritatea produselor G&G sunt potrivite atât pentru vegani, cât și pentru vegetarieni.Pe baza experienței profesionale de aproape 50 de ani, formulele realizate din materie primă atent selecționată și de calitate, asigură o utilizare facilă, fără probleme, o absorbție rapidă și eficientă, conducând la rezultate deosebite. Notificare: MS 4967/2020

GG032
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
120 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: