GAL UC-II® Complex de cartilaj 60 capsule

Referinta: GL035

149,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

GAL UC-II Complex de cartilaj, doză pentru 2 luni, 60 de capsule

Componenta de bază a produsului este materia primă obținută din cartilajul de stern de pui, brevetată cu denumirea UC-II®.

Față de alte extracte de cartilaj/colagen, colagenii de tip II sunt prezenți în acest produs în așa-numită formă denaturată (crudă), chiar stabilizată, pentru a nu se putea denatura și digera nici în sistemul digestiv. Are proprietatea de a ajunge în formă inițială (naturală) la așa numitele plăci Peyer, niște structuri limfatice din intestinul subțire.

Dozare: Se administrează 1 capsulă zilnic, seara, înainte de culcare, pe stomacul gol.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

UC-II® s-a utilizat cu mare succes în numeroase studii clinice, în doze de 40 mg. Produsul conține, alături de acesta, și un alt extract de cartilaj de stern de pui, brevetat cu denumirea Chondractiv®. Acesta conține colageni de tip II în formă parțial hidrolizată (predigerată), dar conține, printre altele și acizi hialuronici, condroitină și alte glicozaminoglicane, și mai exact ca elemente naturale ale matrixului extracelular al cartilajului de stern de pui, astfel că nu se compară cu materiile prime izolate de acid hialuronic și condroitină. Produsul nostru mai conține și siliciu obținut din muguri de bambus organici, precum și Vitamina C și extract de turmeric Curcugreen® cu spectru complet, despre care s-a dovedit clinic că se asimilează de min. șapte ori mai bine – chiar și față de extractele de turmeric cu un procent de 95% de curcumină.

Dozare: Se administrează 1 capsulă zilnic, seara, înainte de culcare, pe stomacul gol.

 Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Ingredientul principal al produsului GAL UC-II® Complex de cartilaj este materia primă obținută din cartilaj din piept de pui brevetată cu denumirea UC-II®. Față de alte extracte de cartilaj/colagen, colagenii de tip II sunt prezenți în acest produs în așa numită formă ne-denaturată (crudă), chiar stabilizată, pentru a nu se putea denatura și digera nici în sistemul digestiv. Astfel, are proprietatea de a ajunge la așa numitele plăci Peyer (structuri limfatice din intestinul subțire) în formă inițială (naturală). Astfel, este capabil să influențeze, prin sistemul limfatic, funcțiile imunitare și să stopeze invadarea țesuturilor cartilaginoase, împiedicând producerea de anticorpi împotriva acestora.

Acești anticorpi se produc nu doar în cazul bolilor articulare autoimune (Rheumatoid arthritis). Deteriorarea, uzura, mișcarea nepotrivită (frecarea), sau pur și simplu solicitarea în timpul unui sport mai intensiv, a suprafeței cartilajului articulațiilor fac ca o mică parte din proteinele-colagen II ale cartilajului să se denatureze, adică se produc proteine străine de organism. Împotriva acestora se produ anticorpi (într-o măsură mai mică sau mai mare), iar în urma acestui proces pot apărea inflamații cronice și alte probleme.

Rezultatul numeroaselor studii și cele amintite mai sus vin să dovedească (și la modul foarte serios) eficiența UC-II® în cazul oricărei probleme de articulații, având un efect benefic în special în cazul unor probleme articulare de origine autoimună.

UC-II® s-a utilizat cu mare succes în numeroase studii clinice, în doze de 40 mg. Deși cantitatea de 40 mg pare foarte mică, în cazul tratamentului la oameni, aceasta este doza optimă, dovedită de toate studiile. Un dozaj mai mare nu este mai bun, dimpotrivă... Acest fenomen se datorează faptului că UC-II®, precum am descris și mai sus, își produce efectul asupra sistemului imunitar asemenea unui „vaccin”, prin sistemul limfatic, și nu pe calea tradițională (cu transportarea către cartilaj a peptidelor-colagen prin fluxul sanguin și apoi integrarea lor în cartilaje + prin sporirea lichidului articular).

Cantitatea de 40 mg de UC-II® s-a dovedit a fi în mod semnificativ mai eficientă în cadrul unor studii clinice la oameni, decât 1500 de mg de glucozamină HCl + 1200 mg sulfat de condroitină.

Deși menirea produsului este stoparea producerii de anticorpi (eliminarea componentei de autoimunitate a problemei articulare), esența lui fiind UC-II®, desigur că ne-am gândit și la construirea articulațiilor + sporirea elementului lor lubrifiant, adică și la „calea tradițională”: conține și un alt extract de cartilaj din piept de pui, brevetat cu denumirea de Chondractiv®. Acesta conține colageni de tip II, în formă parțial hidrolizată (predigerată), dar conține, printre altele, și acizi hialuronici, condroitină și alte glicozaminoglicane, ca elemente naturale ale matricelui extracelular al cartilajului de pui, astfel că nu se compară cu materiile prime izolate din acid hialuronic și condroitină. Acesta asigură material de construcție și lubrifiere a articulațiilor. Produsul nostru conține siliciu obținut din muguri de bambus organici, precum și vitamina C. Ambele ajută la sinteza colagenului, iar în studiile clinice, siliciul are efect în cazul unor probleme articulare, fiind cunoscut, în urma studiilor, și faptul că efectul pozitiv al peptidelor-colagen asupra articulațiilor este accentuat de dozarea concomitentă de vitamină C.

Produsul nostru Curcugreen® (denumire anterioară Bio-Curcumină®, sau BCM-95®) conține și extract de turmeric, cu spectru complet, care diferă de extractele de curcumină tradiționale, având în vedere că are în compoziție și uleiul esențial din rizom de turmeric, care determină o asimilare de cel puțin 7 ori mai bună! În afara faptului că este diferit față de extractele de turmeric tradiționale, se deosebește și de extractele de turmeric cu asimilare crescută, deoarece CurcuGreen® este singurul extract de turmeric din lume care are capacitatea de a crește nivelul de curcumină util (nelegat) din sânge, și nu produșii lui de descompunere nefolositori sau mai puțin folositori. CurcuGreen® este fabricat 100% cu energie verde (asigurată de baterii solare), extras din rizomi de turmeric provenite din cultura proprie a fabricantului, fără tratament chimic. Efectul benefic este dovedit de numeroase studii clinice. (Mai multe informații găsiți în prezentarea produselor noastre GAL Bio-Curcumină®+ și GAL Bio-Curcumină+ Forte).

Deși conținutul de Curcugreen® al produsului este mic (10 mg), acesta corespunde cu 1200 mg pulbere de rizom de turmeric.

Temporizarea administrării: seara, înainte de culcare are, de asemenea, un rol important, deoarece în această perioadă, și o cantitate mică de antiinflamator este mai eficientă în problemele reumatice – s-a demonstrat într-un studiu recent, din 2018.

Recomandare de utilizare: Luați 1 capsulă pe zi, seara, înainte de culcare, pe stomacul gol.

Referințe și studii clinice umane privind componentele produsului și cele menționate:

UC-II®:
Lugo JP, et al. Efficacy and tolerability of an undenatured type II collagen supplement in modulating knee osteoarthritis symptoms: a multicenter randomized, double-blind, placebo-controlled study. Nutr J. 2016;15:14.
Lugo JP, et al. Undenatured type II collagen (UC-II®) for joint support: a randomized, double-blind, placebo-controlled study in healthy volunteers. J lnt Soc Sports Nutr. 2013;10:48.
Lugo JP, et al. Efficacy and tolerability of an undenatured type ll collagen supplement in modulating knee osteoarthritis symptoms: a multicenter randomized, double-blind, placebo-controlled study. Nutr J. 2016;15:14.
Lugo JP, et al. Undenatured type ll collagen (UC-ll®) for joint support: a randomized, double-blind, placebo-controlled study in healthy volunteers. J lnt Soc Sports Nutr. 2013;10:48.
Crowley DC, et al. Safety and efficacy of undenatured type ll collagen in the treatment of osteoarthritis of the knee: a clinical trial. Int J Med Sci. 2009;6:312-321.
Lugo JP, et al. Undenatured type II collagen (UC-II®) for joint support: a randomized, double-blind, placebo-controlled study in healthy volunteers. J lnt Soc Sports Nutr. 2013;10:48.
Lugo JP, et al. Efficacy and tolerability of an undenatured type II collagen supplement in modulating knee osteoarthritis symptoms: a multicenter randomized, double-blind, placebo-controlled study. Nutr J. 2016;15:14.
Lugo JP, et al. Undenatured type II collagen (UC-II®) for joint support: a randomized, double-blind, placebo-controlled study in healthy volunteers. J lnt Soc Sports Nutr. 2013;10:48.
Bagi C.M. Osteoarthritis - Opportunities for nonsurgical therapies. Presented at 8th International Conference of Orthopedic Surgeons and Rheumatology, March 22-23, 2017 Rome, Italy
Marone PA, et al. Safety and toxicological evaluation of undenatured type II collagen. Toxicol Mech Meth. 2010;20:175-189.
Cirkadián és gyulladáscsökkentés (esti bevétel esetén fokozott hatás):
Cutolo M.: Circadian rhythms and rheumatoid arthritis. Joint Bone Spine. 2019 May;86(3):327-333. doi: 10.1016/j.jbspin.2018.09.003. Epub 2018 Sep 15.
Egyéb: Examine.com

GL035
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
60 capsule

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: