GAL Lactoferină plus (120 g, 60 doze)

Referinta: GL024

224,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Lactoferina este proteina care face atât de valoros laptele matern din primele 48 de ore după naștere (colostrul). Însă colostrul conține, de asemenea, și numeroși factori de creștere nedoriți (de exemplu, IGF-1), proteine din lapte, lactoză și hormoni. În schimb, GAL Lactoferină plus nu conține așa ceva (respectiv poate conține urme de proteine din lapte). Cele trei tipuri de lactoferină care se regăsesc în mod natural în colostru conțin toate cele trei tipuri de lactoferină, însă predominantă este apo-lactoferină, care este cea mai valoroasă dintre toate.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Dozare: Se dizolvă perfect în orice lichid, după o amestecare de aproximativ jumătate de minut, astfel că vă recomandăm să îl consumați cu băuturi. Pentru uz general, ~2-4 g pe zi (~1-2 lingurițe). Pentru utilizare tip cură, 3x4 g zilnic, timp de 1-2 săptămâni. Dozele de peste 12 g pot provoca o ușoară diaree! Copiilor li se va administra în funcție de greutatea corporală, avându-se în vedere că greutatea medie a unui adult este de 60 de kg.

 Lactoferina este proteina care face atât de valoros colostrul. Dar colostrul mai conține și mulți factori de creștere nedoriți (ex. IGF-1), proteine din lapte, lactoză și hormoni. În schimb, GAL Lactoferină plus nu conține toate acestea (respectiv, poate avea urme de proteine din lapte). Conține, în schimb, toate cele trei feluri de lactoferină care se regăsesc în colostru, însă într-o cantitate dominantă se regăsește cea mai valoroasă formă a sa, apo-lactoferina. Acest produs l-am dezvoltat împreună cu echipa de specialiști de la Táplálkozás-Beállítás™ (Ajustare Nutrițională).

Laptele matern este o „invenție” extrem de specială a naturii. Conține substanțe necesare formării florei intestinale, respectiv dezvoltării și stimulării funcționării sistemului imunitar, în timp ce furnizează și macro- și microelemente de nutriție. Fibrele hidrosolubile din laptele matern dezvoltă flora intestinală și sistemul imunitar deopotrivă, iar acest efect benefic îl are și un alt produs al nostru, complexul de fibre GAL Flora. Laptele are, însă, și un alt component, extrem de esențial , cu efect puternic antibacterian, antiviral și antifungic și care dizolvă biofilmul, iar datorită acestei proprietăți sprijină și flora intestinală, alăturându-se acțiunii fibrelor prebiotice selective din laptele matern. Acesta este lactoferina. În colostru se găsește în cantitate extraordinar de mare (având în vedere că nou-născutul are nevoie de cea mai mare protecție atunci când intră în contact pentru prima dată cu lumea de afară, pentru ca în sistemul digestiv atât de fragil să nu se instaleze și să nu se înmulțească bacteriile dăunătoare). Lactoferina are, de asemenea, trei tipuri – în funcție de cantitatea de fier pe care o conține. Cel mai puternic efect îl are așa-numita apo-lactoferina, care nu conține deloc fier, însă avem nevoie și de celelalte tipuri.

 În produsul nostru am utilizat un extract de lapte cu un conținut de lactoferină aproape 100% pură (acest lucru este important, pentru că astfel, conținutul de proteine din lapte și lactoză este aproape zero) și datorită procedeului delicat toate cele trei tipuri de lactoferină se păstrează în formă intactă, iar apo-lactoferina atât de valoroasă este prezentă în proporție mai mare. Le-am amestecat cu glicină și un strop de fibre de bambus micronizate, astfel că nu se administrează sub formă de capsule, ci are un gust plăcut și se dizolvă în mod corespunzător în orice lichid. Alături de numeroasele sale efecte benefice, glicina asigură și un gust plăcut, dulce, acoperind gustul natural astringent al lactoferinei.

Dacă rolul fibrelor din laptele matern este acela de a ajuta în primul rând flora intestinală, și sunt destinate consumului zilnic, căci ameliorează flora intestinală cu fiecare zi ce trece, chiar timp de ani de zile, lactoferina prinde bine în primul rând în cazul infecțiilor. Fibrele din lapte matern au o utilizare generală, în doze mici și pe termen lung, iar lactoferina merită luată mai mult în doze mari, în cure, și numai atunci când este nevoie de ea (sigur că ea este potrivită și pentru utilizare generală, în doze mici, dar prețul este piperat pentru consumul zilnic, și nici nu este sigur că merită).

În timpul sarcinii, aproximativ 25% dintre femei suferă de deficit de fier. Aportul de fier dăunează fătului, dar la fel de nocivă este și lipsa fierului la mamă. Din fericire, nu trebuie să ne facem griji din cauza acestei dileme, dacă mama să ia sau să nu ia fier în caz de deficit. Este mai bine să nu o facă, din moment ce există o metodă mai bună pentru rezolvarea deficitului de fier, care este mai eficientă și care mai este și fără riscuri. Unul dintre cele mai importante efecte ale lactoferinei este aceea că împiedică bacteriile sau alți eventuali agenți patogeni să acumuleze fierul necesar activității lor. Efectul antibacterian se datorează mai ales eliminării fierului. Din acest motiv, adesea suplimentarea fierului nici nu este o idee bună, căci agenții patogeni, respectiv bacteriile intestinale negative au acces la mai mult fier.

Un studiu uman intervențional efectuat în anul 2014 a confirmat faptul că chiar și o doză mai mică de lactoferină crește mai eficient nivelul de fier din organism, decât administrarea fierului în sine. În plus, la femeile însărcinate care au participat la studiu și care au primit lactoferină, a scăzut și valoarea IL-6, care semnalează o inflamație, iar la cele care au luat fier, această valoare a crescut. Dar ceea ce este mai important este că femeile însărcinate care au primit lactoferină nu au suferit avorturi, iar la cele tratate cu fier au existat, din păcate, 5 cazuri de avort (156 de persoane au primit lactoferină, 139, fier).

Ținând cont de cele mai sus, lactoferina crește nivelul de fier fără a fi nevoie de suplimentare, ajutând în același timp și la prevenirea efectelor negative ale fierului.

Mențiune: Potrivit regulamentelor UE valabile și la noi în țară, suplimentele alimentare sunt alimente care au menirea de a completa regimul alimentar tradițional, și care conțin, în formă concentrată, nutrienți sau alte materii cu efecte nutritive sau fiziologice, acestea fiind prezente singure sau în diferite combinații. Potrivit poziției oficiale, aceste produse nu sunt medicamente, nu au efecte de vindecare și nu ajută la vindecarea sau prevenirea unor boli. Declarăm că descrierile privind substanțele active ale produselor noastre au fost redactate exclusiv pe baza celor mai noi cercetări independente și semnificative, în urma studierii aprofundate a contextelor acestora, cu intenția de a prezenta rezultatele cercetărilor tuturor cititorilor interesați. Aceste descrieri nu comportă scopuri promoționale și nu îndeamnă la achiziționarea produselor noastre. În cazul în care clienții noștri ne onorează cu comenzi repetate, acest fapt trebuie să se datoreze exclusiv experienței lor pozitive cu produsele GAL. În asta credem, pentru asta lucrăm!

GL024
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
120 GR

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: