Fitodry Rădăcină de Rubarbă -50gr

Referinta: FT006

8,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 4-7 zile lucratoare

În funcție de doză, poate fi ajutor in cazul constipatiei sau poate avea efect laxativ. Antibiotic extern, antiinflamator local

Cantitate
La comanda

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Medicamentul este utilizat în doze mici datorită gustului său amar-picant, ca inhibitor al apetitului și pentru catarul gastrointestinal. Efectul astringent al acestuia din urmă iese în prim-plan. La doze mai mari, efectul antaglicozidelor este mai pronunțat, astfel că rădăcina de rubarbă are un ușor efect laxativ asupra colonului, care poate fi folosită pentru scurt timp în caz de constipație. Datorită efectelor sale astringente, antiinflamatorii și analgezice, extractul său alcoolic este utilizat extern pentru inflamarea mucoasei bucale și a gingiilor. Remediile sale homeopate sunt date pentru boli diareice, plângeri dentare și tulburări de comportament la copii. Rădăcina de rubarbă a alimentelor nu este folosită în scopuri medicinale din cauza conținutului scăzut de antranoizi.

Ceai: Se toarnă o jumătate de linguriță de portaltoi de rubarbă tocată în apă clocotită într-o cană și se strecoară după 10-15 minute. Este nevoie de 8 până la 12 ore pentru ca efectul laxativ să se dezvolte.

FT006

Fisa tehnica

Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: