EXTRACT DE LICHEN DE PIATRA 50 ML

Referinta: EF055

45,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Lichenul islandez are un efect expectorant și antitusiv.

Ingrediente: glicerina vegetala, apa aranjata KoMiTo, lichen de Islanda (Cetraria islandica)

Extract fără alcool

Ambalaj: 50 ml

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Lichenul islandez este folosit pentru bolile catarale ale căilor respiratorii datorită efectelor sale expectorante și antitusive. Amplificator al apetitului cu gust amar, substanța amară crește secreția gastrică, îmbunătățește apetitul, stimulează sistemul nervos autonom. (sursa: Dr. Andor Oláh: Farmacia naturii / Editura Kossuth, 1987)

Lichenii sunt formati din alge si ciuperci care cresc impreuna. Oamenii folosesc, din timpuri stravechi, Cetraria islandica (lichen de piatra) pentru a trata iritatiile gurii si gatului, pierderea poftei de mancare, raceala, tusea uscata, bronsita, indigestia, febra, scorbutul, anumite boli pulmonare, afectiunile rinichilor si vezicii urinare.

In timpurile noastre, se foloseste lichen de piatra provenit din Islanda. Explicatia, lichenii isi extrag nutrientii din mediu si se contamineaza usor. Iar Islanda este una dintre tarile cel mai putin poluate din lume. Majoritatea lichenilor din Europa au fost contaminati de precipitatiile radioactive cauzate de accidentul de la centrala nucleara de la Cernobil. Dar in Islanda a ajuns o cantitate mica de radiatii.

Aplicare: 3 × 20-40 picături zilnic cu o jumătate de oră înainte de masă. Poate fi folosit în multe feluri în dieta noastră.

Depozitare: După deschidere, se păstrează la frigider într-un loc uscat, răcoros și întunecat.

Lichenul islandez este un produs nealcoolic al plantei automedicate de la Ezerjófű.

EF055
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: