Emotio 7.84 cu vitamine lipozomale C și D3

Referinta: EM013

139,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Acest supliment alimentar lichid vă oferă un triplu avantaj cu o combinație de vitamine C și D3 care funcționează în armonie perfectă cu microorganismele benefice pe care le conține pentru a stimula în mod natural imunitatea organismului.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

  • Vitamina C este pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și pentru formarea normală a colagenului
  • Vitamina D3 pentru menținerea oaselor sănătoase și a dinților normali
  • Cu microorganisme eficiente pentru a optimiza flora intestinală și procesele metabolice
  • Combinație premium în formulă lichidă
  • Absorbție excelentă
  • Vegen

Acest supliment alimentar lichid vă oferă un triplu avantaj cu o combinație de vitamine C și D3 care funcționează în armonie perfectă cu microorganismele benefice pe care le conține pentru a stimula în mod natural imunitatea organismului.

Cu doar două înghițituri de băutură (2 × 25 ml) pe zi, puteți obține 1000 mg de vitamina C și 2000 UI (50 μg) de vitamina D3, de care aveți nevoie în fiecare zi pentru a vă menține corpul sănătos.

Caracteristica specială a Emotion 7.84 este că microorganismele benefice din acesta se află într-o stare activă - nelofilizată -, datorită căreia pot avea imediat un efect benefic atunci când intră în organism.

Pe cine recomandam:

Pentru dumneavoastră! Dacă simțiți că corpul și sistemul digestiv au nevoie de puțin sprijin și trebuie să vă reînnoiți nivelurile de vitamina C și D3 sau căutați o stimulare naturală a sistemului imunitar. Dacă acestea sunt adevărate pentru tine, nu mai căuta! Acest produs are beneficiile triple atât ale vitaminelor, cât și ale bacteriilor necesare refacerii florei intestinale, găsite în doar o doză zilnică de 25 ml, și totuși foarte ușor de consumat. Această băutură se potrivește cu ușurință în orice dietă, deoarece este atât vegană, cât și fără gluten.

Cum se utilizează:

Pur și simplu beți 2 × 25 ml supliment alimentar lichid zilnic (1 × 25 ml dimineața, 1 × 25 ml seara). De asemenea, puteți bea băutura direct sau puteți adăuga un pahar cu apă sau sucul preferat. Produsul este realizat din ingrediente naturale premium. Verificați lista completă de ingrediente înainte de utilizare sau consultați-vă medicul pentru a evita posibilii alergeni.

EM013
10 Produse

Fisa tehnica

Forma
Lichid
Cantitate neta
1 l

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: