Dr Ganolife - Cafea cu Ganoderm 2 in1 aprox.50 portie/120 gr

Referinta: GY011

100,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ingrediente: cafea instant*, făină ganoderma* (6,9%)

* Din agricultura organică controlată

Greutate neta: 120 g

Cafeaua „FairTrade” Mount Hagen 100% ARABICA folosită în produse provine din Papua Noua Guinee, boabe de cafea cultivate organic și culese manual.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Cafea instantă preparată prin liofilizare.

Cafeaua preparată în acest fel își păstrează aroma și culoarea, dar conținutul de acid tanic, care este responsabil pentru gustul acru și arsurile la stomac, a fost extras din ea în măsura adecvată.

Valoare nutritivă la 100 g produs: Energie 852 KJ, 203 Kcal; Grăsimi 0,5 g (din care acizi grași saturați 0,2 g); Glucide 19,3g (din care zaharuri 5,7g); Proteine ​​19,3 g; Sare <0,1 g. Informațiile furnizate în tabelul nutrițional sunt doar cu titlu informativ și pot varia

Ingredientele din cafea și Ganoderma se completează reciproc. Amestecurile noastre de cafea ganoderm iau 1-2 porții recomandate pe zi:

  • Ele ne pot ajuta să ne menținem sănătoși.
  • Pot susține funcția de detoxifiere a ficatului.
  • Evacuarea substanțelor toxice generate și eliberate din mediu.
  • Produsele pot reduce acidificarea organismului și efectele secundare care vin odată cu aceasta.
  • Ingredientele active ale ciupercilor medicinale din amestecurile de cafea armonizează efectul antihipertensiv al cofeinei, care exercită mai puțină presiune asupra sistemului cardiovascular și a circulației sângelui.
  • Consumul regulat de amestecuri de cafea ganoderm poate îmbunătăți activitatea mentală a creierului, poate reduce incidența bolilor degenerative ale sistemului nervos (de exemplu, boala Alzheimer) și poate contracara efectele dăunătoare ale stresului oxidativ.

Cafeaua

Conform datelor științifice, cafeaua de bună calitate are o serie de efecte fiziologice importante și benefice:

Pe de o parte, este o sursă bogată de antioxidanți naturali care pot întârzia și reduce efectele stresului oxidativ asupra sănătății.

Cafeaua poate stimula procesele metabolice ale organismului, poate avea si un efect hepatic si diuretic usor, precum si un efect natural de slabire.

Cafeaua poate ajuta la funcționarea creierului, dar s-a dovedit că are și proprietăți benefice de influență a pereților vasculari și de ameliorare a durerilor de cap.

 Reacții adverse posibile:

Ciupercile Ganoderma au un efect benefic cu 1-2 doze de cafea.

Poate provoca simptome de detoxifiere (dureri de cap, greață ușoară, diaree) datorită efectului său puternic detoxifiant atunci când consumi mai multă cafea sau alte preparate cu ciuperci pe zi.

Avertisment: Conține cofeină. Consumul persoanelor alergice la ciuperci și spori fungici nu este recomandat!

GY011
9 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
120 gr

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: