Difuzor de arome, Flame White

Referinta: MY030

169,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Difuzoarele de aromaterapie reprezintă o modalitate simplă și sigură de a experimenta beneficiile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Difuzorul nostru Flame este conceput pentru a se integra perfect în casa sau în spațiul de lucru și este prevăzut cu funcții precum alimentarea prin USB și oprirea automată pentru un plus de siguranță. Procesul său eficient de difuzie dispersează uniform proprietățile benefice și parfumul uleiurilor esențiale în tot spațiul dumneavoastră.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

În lumea agitată de astăzi, găsirea unor momente de calm și liniște poate fi o provocare. Difuzoarele de aromaterapie oferă o modalitate simplă și eficientă de a crea un spațiu de relaxare, valorificând puterea uleiurilor esențiale pentru a vă revitaliza simțurile și a vă relaxa mintea.

Aromaterapia este mai mult decât o simplă tendință de wellness; este o practică veche de când lumea, cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și pentru beneficiile pentru minte și corp. Uleiurile esențiale, nucleul aromaterapiei, sunt extracte de plante foarte concentrate care poartă compușii aromatici unici ai fiecărei plante. Acestea au fost folosite de secole în diverse moduri terapeutice, de la îmbunătățirea clarității mentale până la facilitarea somnului, reducerea anxietății și chiar creșterea imunității.

Difuzorul nostru de aromaterapie este un dispozitiv elegant și minimalist, conceput pentru a se integra cu ușurință în decorul casei sau al spațiului dvs. de lucru. Cu o capacitate de 180 ml și un volum eficient de difuzie de 10-15 ml pe oră, este capabil să vă umple încăperea cu arome terapeutice pentru o perioadă îndelungată. Este ușor, portabil și confecționat din materiale durabile, asigurând o durată de viață lungă chiar și în cazul utilizării zilnice.

Principalele caracteristici:

 • Design inovator: Difuzorul de aromaterapie are o structură elegantă și compactă, ceea ce îl face un accesoriu atractiv pentru orice încăpere, ocupând în același timp un spațiu minim.
 • Opțiune de alimentare versatilă: Modul de alimentare prin USB facilitează portabilitatea și versatilitatea, permițându-vă să vă bucurați de sesiunea de aromaterapie oriunde și oricând.
 • Difuzarea eficientă a uleiului esențial: Cu un volum de difuzie de 10-15 ml pe oră, aparatul dispersează eficient uleiurile esențiale alese de dvs. în întreaga încăpere.
 • Măsuri de siguranță: Funcția de oprire automată oferă siguranță prin oprirea automată a difuzorului atunci când acesta detectează lipsa apei din rezervor.
 • Iluminare ambientală: Funcția de iluminare integrată adaugă o dimensiune suplimentară experienței dumneavoastră de aromaterapie, făcându-l nu doar un instrument de relaxare, ci și o piesă de decor încântătoare.

Cum funcționează difuzoarele de aromaterapie

Difuzoarele de aromaterapie utilizează o procedură simplă pentru a distribui uleiurile esențiale în tot spațiul dumneavoastră.

 1. În rezervorul difuzorului se adaugă apă și câteva picături de ulei esențial.
 2. Atunci când este activat, difuzorul fragmentează uleiul esențial în particule mici, dispersându-le în aer.
 3. În timp ce inspirați aerul parfumat, inhalați proprietățile binefăcătoare ale uleiurilor esențiale, promovând bunăstarea fizică și emoțională.

Alegerea uleiurilor esențiale potrivite

În oferta noastră puteți găsi o gamă largă de uleiuri esențiale de înaltă calitate, 100% pure și naturale, unele organice, pe care le puteți folosi în aparatul dumneavoastră de aromaterapie difuzoare. De asemenea, luați în considerare starea de spirit sau beneficiile pe care le căutați.

 • Pentru a crea o atmosferă relaxantă, încercați lavanda sau smirna.
 • Pentru un impuls de energie, luați în considerare parfumurile citrice, cum ar fi lămâia sau grapefruit.
 • Uleiurile de eucalipt și de arbore de ceai sunt excelente pentru purificarea aerului și susținerea sănătății respiratorii.

 

MY030
2 Produse

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: