CONCENTRAT DE MAGNEZIU STRAVECHI + CAPSAICIN 100ML

Referinta: MS015

45,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Suplimentarea cu magneziu și ameliorarea durerii în același timp? Da! A fost dezvoltată o versiune îmbogățită cu capsaicină a Magneziu Stravechi, care nu numai că asigură necesarul zilnic de magneziu al organismului simplu și practic, dar oferă și un analgezic rapid și țintit.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Capsaicina este identificată de mulți cu ardeiul iute, deoarece această substanță specială se găsește în coastele interioare ale culturii de ardei. Cantitatea de capsaicină (măsurată cu așa-numita scară Scoville) determină tipul și tăria unui anumit ardei. Una dintre proprietățile capsaicinei este că interacționează cu pielea pentru a-i modifica sensibilitatea la căldură. Ardeii cu un continut ridicat de capsaicina, atunci cand sunt folositi atat extern cat si intern, provoaca o senzatie intepatoare, de arsura, fie ca este vorba de consumul de ardei iute sau de o miscare accidentala catre ochi dupa felierea ardeiului iute.

Cu toate acestea, capsaicina are și proprietăți fiziologice importante, pozitive, deoarece are un efect înțepător, de încălzire atunci când este utilizată ca anestezic topic atunci când este diluată corespunzător. Capsaicina, diluată în proporții potrivite, a fost folosită de multă vreme pentru a ameliora durerile musculare și articulare și entorsele, dar este utilă și pentru ameliorarea unor dureri nervoase, cum ar fi migrenele.

Concentratul de magneziu stravechi a fost dezvoltat în continuare cu adăugarea de 0,025% capsaicină pentru a oferi proporții adecvate de analgezie și suplimente optime de magneziu.

Cantitate

Concentratul poate fi folosit de mai multe ori pe zi. Când se aplică pe zona țintă, sunt suficiente 12-15 lovituri pe zi.

Utilizare

Înainte de utilizare, îndepărtați loțiunea de corp și alte creme de pe suprafața pielii, apoi suflați ușor sau turnați cantitatea corespunzătoare în palma mâinii și masați ușor zona țintă. În caz de crampe musculare, pulverizați concentratul direct pe zona țintă.

Important: Evitați zona din jurul ochilor și mucoaselor.

Sfat: Loțiunile de corp cu magneziu antice sporesc și mai mult efectul concentratului și previn uscarea sării de magneziu a suprafeței pielii.

Efecte

Unul dintre beneficiile cheie ale concentratului de magneziu stravechi este că nu îngreunează stomacul și sistemul digestiv, în timp ce este o soluție rapidă și naturală pentru deficiența de magneziu care ne afectează aproape pe toți astăzi.

În plus, restabilește nivelul de magneziu celular, este un protector natural al celulelor, ajută la procesele de detoxifiere, ameliorează crampele și durerile musculare. Ajută la funcționarea mușchilor și la combaterea stresului, contribuie la un somn mai odihnitor, crește nivelul de energie și eficiența sistemului imunitar.

Este bun pentru homeostazia hormonală și piele.

Capsaicina este un analgezic natural cu efect de încălzire. Este potrivit în primul rând pentru reducerea durerii cauzate de durerile musculare și articulare, precum și a durerilor nervoase și a entorsei, atunci când este aplicată local și într-o manieră țintită.

Conditii de depozitare

Se recomanda depozitarea la temperatura camerei, ferit de lumina soarelui - in baie.

INGREDIENTE

Aqua

Clorura de magneziu

Polisorbat 20

Triglicerid caprilic / capric

Capsaicina

MS015
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
100ML

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: