Cocos-Iso, Freyagena, 200 g

Referinta: NB015

114,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Nu am făcut compromisuri în ceea ce privește gustul, am conceput o băutură izotonică unică, fără adaos de zahăr sau îndulcitori. Produsul nu conține aditivi sau alte arome (deci poate fi adăugat chiar și în ceai sau cafea), iar conținutul de carbohidrați este asigurat de însăși pulberea de apă de cocos.

După multe analize profesionale, am decis să nu folosim sare de calciu pentru a împiedica utilizarea celor mai valoroase două ingrediente active (potasiu și magneziu), care sunt prezente în mod natural în extractele de apă de cocos.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Cu o dietă echilibrată și bogată în nutrienți, calciul este abundent în alimentația de la noi, spre deosebire de potasiu și magneziu. Apa de nucă de cocos hidratează și reface în mod natural electroliții și conține, de asemenea, fosfor. Această pulbere solubilă instantaneu este, de asemenea, o alternativă ecologică excelentă la apa de cocos din doze de aluminiu.

În cazul unei transpirații semnificative și ținând cont de pierderea individuală de sare, se recomandă să se adauge sare în produs (clorură de sodiu) sau trebuie consumată separat sare pură.

Potasiul contribuie și la funcționarea normală a sistemului nervos și a mușchilor, precum și la menținerea unei tensiuni arteriale adecvate. Magneziul contribuie la reducerea oboselii și a stării de oboseală, la menținerea unei funcții musculare normale și a unei funcții psihologice normale.

Administrare: 1-2 x 6,5 grame (două lingurițe) pe zi, adică 1-2 porții amestecate cu lichid.

Ingrediente:

100% extract de apă de nucă de cocos (Cocos Nucifera), Potasiu L-lactat dihidrat, Magneziu L-lactat dihidrat

1 porție de Cocos-Iso asigură în medie 250 mg de potasiu elementar și 75 mg de magneziu elementar, fără a lua în considerare conținutul natural de potasiu din pulberea de apă de nucă de cocos, care este de aproximativ 25-30 mg pe gram.

NB015
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
325GR

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: